Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Θυμόμαστε, Προσέχουμε, Επιλέγουμε, Ψηφίζουμε!...

Μην περιμένετε από αυτό εδώ το blog, να σας υποδείξει τι να ψηφίσετε στις εκλογές!
Η απόφαση αυτή δεν οφείλεται στην κρισιμότητα της κατάστασης της χώρας, λόγω της οποίας πρέπει ο κάθε ψηφοφόρος να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλά αποτελεί πάγια, διαρκή και ιδεολογική πεποίθηση μου, ότι ο ψηφοφόρος, την ιερή αυτή στιγμή της ζωής του, πρέπει να προσέρχεται στην κάλπη, σταθμίζοντας μόνο τα δικά του προβλήματα σε συνδυασμό με το συμφέρον της Πατρίδας!
Κάθε άλλη έξωθεν παρέμβαση,υπό μορφή νουθεσίας, υπόμνησης, υπόδειξης, προτροπής, συμβουλής ή ό,τι άλλο, μοιάζει εκβιασμός ή διλημματικός ψυχικός καταναγκασμός, ο οποίος δεν ταιριάζει σε Δημοκρατικά πολιτεύματα!
Τρίχες κατσαρές, θα μου πούνε κάποιοι!
Αφού, λοιπόν, κάποιοι θα μου πουν "τρίχες κατσαρές", αποφάσισα να σας γράψω, στη σημερινή ανάρτηση, τουλάχιστον,  ποιον να μη ψηφίσετε!
Ο κύριος της φωτογραφίας, είναι Συνταγματολόγος, κατά κύριο επάγγελμα! Αυτό δεν τον εμπόδισε μέχρι τώρα, στο δεύτερο επάγγελμα που κάνει, να υπογράψει δεκάδες ή και εκατοντάδες αντισυνταγματικούς νόμους με τους οποίους παρέχεται η δυνατότητα στο Κράτος ή τους πιστωτές του, υπό προϋποθέσεις να μειώνει αυθαίρετα μισθούς, συντάξεις, να απολύει εργαζόμενους να παρεμβαίνει στις καταθέσεις των πολιτών να λαμβάνει αναδρομικά τις αποδοχές τους! Από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα ως αρμόδιος Υπουργός της τρόικας και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης για λόγους εσωκομματικής ισορροπίας, έχει διαπράξει εκατοντάδες παράνομες πράξεις σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών! Με δικό του νόμο φορολογείται ο πολίτης το έτος 2012 με τις αποδοχές που ελάμβανε το 2010, αποδοχές οι οποίες τότε ήταν σχεδόν διπλάσιες! Με δικό του νόμο επιβλήθηκε κεφαλικός φόρος επί της ακίνητης περιουσίας, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ με την απειλή διακοπής της ηλεκτροδότησης σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής του απάνθρωπου και αποκρουστικού φόρου!
Αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με ψυχρότητα και σαρκασμό κάθε αίτημα για επανεξέταση κάποιων περιπτώσεων! Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η αναρρίχηση στην κορυφή του κόμματός του και "τα έδωσε όλα" στους επιβήτορες για να το πετύχει, άσχετα αν αυτή η κορυφή δεν είναι πλέον η κορυφή του Ολύμπου, αλλά η κορυφή ενός λόφου!
 Το πέτυχε με τη βοήθεια των Ευρωπαίων φίλων του, όταν αυτοί κατάλαβαν ότι το άλλο παιδί ήταν για το "γάιδαρο καβάλα", που έλεγαν οι παλιοί στα Σάλωνα!
Μετά από διαδοχικούς νόμους λαιμητόμους για τους Έλληνες και αντίστοιχες "διασώσεις" για τις οποίες έλαβε τα εύσημα από διακεκριμένους δημοσιογράφους - σπογγοκολάριους - ιδεολογικούς ανεμόμυλους και προκειμένου να μειώσει την, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κομματική και προσωπική πανολεθρία στις επερχόμενες εκλογές, εξακολουθεί να επιδίδεται σε επαίσχυντους, θρασείς και απαράδεκτους εκβιασμούς προς το εκλογικό σώμα, προβάλλοντας το ψευδεπίγραφο δίλημμα"ή αυτός και το κόμμα του"  ή "δεν έχει μισθούς και συντάξεις τον Ιούνιο"! Δηλαδή μετά από δεκάδες διασώσεις η χώρα υπό την ηγεσία του βρίσκεται δύο χρόνια πίσω, όταν με το ίδιο δίλημμα μας έκαναν "πειραματόζωα" όπως δήλωσε προχθές ο "έτερος Καππαδόκης" Γεώργιος!
Δε γνωρίζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών! Ούτε ακόμα και αν αυτός που θα αναλάβει μετά από αυτές θα μπορέσει να τα καταφέρει!
Εκείνο, όμως που πρέπει να αποτελέσει τη σφραγίδα των εκλογών αυτών είναι ο πολιτικός αφανισμός του αρχιτέκτονα του χάους!
Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση του Έλληνα στις 6 Μαίου 2012, στο σαρκασμό, την αλαζονεία και την εκδικητικότητα, στοιχεία με τα οποία πολιτεύτηκε ο απερχόμενος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο ανθρωπους με χοντρη κοιλια μην περιμενεις λεπτες κουβεντες. ο τυπος ειναι αδιστακτος. και τρομερα φιλοδοξος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΛΛΟΝ, ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ,ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,
ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΥΡΙΕ ΣΑΛΩΝΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΗΣΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 2:18
Συμφωνούμε απόλυτα!

@ Ανώνυμος 5:56
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε απόλυτα!
Δεν κατέχω την απόλυτη αλήθεια!