Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ... αξιολογητής κ. Ρέππας!...

"Στην παραδοχή ότι η Τρόικα ζητά απολύσεις μόνιμου και αορίστου χρόνου προσωπικού προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κύριος Δημήτρης Ρέππα"!
Ο κ. Ρέππας, είναι ο σοσιαλιστής Υπουργός, ο οποίος σς συνέντευξή του που είχε δώσει ως Υπουργός Υποδομών κ.λ.π. το Σεπτέμβριο του ΄10 στη Realnews, είχε πει την περίφημη φράση "Εγώ, στον ΟΣΕ απολύσεις δεν κάνω"! Στην ίδια όμως συνέντευξη, ο οδοντίατρος κ. Ρέππας, είχε πει ότι ο ΟΣΕ, μας "βάζει μέσα" ένα δις το χρόνο! Για όσους δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό, σας λέω ότι το σημερινό ποδοκύλημα μισθωτών και συνταξιούχων γίνεται για κάτι περισσότερο από 2 δις! Αν ο κ. Ρέππας, λοιπόν είχε κάνει τη δουλειά του τότε, δε θα θρηνούσαμε σήμερα!
Και μόνο με την εξυγίανση του ΟΣΕ! Υπολογίστε που θα βρισκόταν λογιστικά η κατάσταση, αν είχαν κάνει και οι άλλοι σοσιαλιστές Υπουργοί τη δουλειά τους!
Επειδή, όμως στο σοσιαλισμό, οι αποτυχημένοι, λαϊκιστές Υπουργοί αναβαθμίζονται, ο κ. Ρέππας στον τελευταίο ανασχηματισμό έγινε "Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης"!
Μπορεί να λέτε ότι θέλετε για το Γιωργάκη, αλλά άποψή μου είναι ότι έχει ένα περίεργο, εντελώς δικό του τρόπο να ξεφτιλίζει αυτούς οι οποίοι δεν τον ακούνε και αυτονομούνται! Πρώτο θύμα, άλλο αν δεν το έχει καταλάβει ακόμα, είναι ο κ. Βενιζέλος! Και τώρα ο Αρκάς Οδοντίατρος!
Τον έβαλε, λοιπόν, ο Γιώργος να ... "Αξιολογήσει" τους άλλους συναδέλφους του Υπουργούς!
Υποτίθεται ότι τη δουλειά αυτή έπρεπε να την κάνει συνεχώς ο κ. Πάγκαλος, αλλά άσε τώρα!
Ο πονηρός ( έτσι νομίζει) Αρκάς, έκανε την παραπάνω δήλωση με την οποία ξεκινήσαμε την ανάρτηση και θεώρησε ότι αυτός ένιψε τας χείρας του! Κούνια που σε κούναγε Δημητράκη!
Αν νομίζεις ότι  ο μισθωτός και ο συνταξιούχος δεν αντιλαμβάνονται ότι η σφαγή την οποία υφίστανται σήμερα οφείλεται στην επί δύο χρόνια αδράνεια σας για να μη θίξετε το σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων σας που αλωνίζει στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, είσαι βαθιά νυχτωμένος!
Τι είδους αξιολόγηση μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όταν με την αδράνειά του φόρτωσε στις πλάτες αθώων ενάμιση δις!
Η Τρόικα, λέει και ξαναλέει, ότι δεν υποδεικνύει τρόπους εξεύρεσης χρημάτων! 'Αρα η τέσσερις παρεμβάσεις στους μισθούς και τις συντάξεις και οι έξη στα ακίνητα έγιναν λόγω του βαθέως ύπνου της Κυβέρνησης για να ή διαταράξει το βαθύ ΠΑΣΟΚ!
Μέχρι και ο Πρετεντέρης στο δελτίο της 20/92011 είπε τη φράση: " Η Κυβέρνηση, μετά τις Δημοτικές, κοιμήθηκε για ένα εξάμηνο και μόλις ξύπνησε ψήφισε το μεσοπρόθεσμο και ξανακοιμήθηκε όλο το Καλοκαίρι και τώρα επιβάλει τα νέα μέτρα, γιατί δεν έκανε εκείνα που έπρεπε να κάνει"!
Η Τρόικα, τα έχει παίξει με την ανικανότητά τους! Οι δικοί τους τους κράζουν φανερά και απροκάλυπτα! Και αυτοί αγοράζουν χρόνο για να ικανοποιήσουν την εξουσιομανία τους που έχει αλλοιώσει το DNA  της ιδεολογικής τους υπόστασης!
Τα πάντα για την άσκηση και νομή της εξουσίας! Γινόμαστε ακόμα και "βρυκόλακες" προκειμένου να μη χάσουμε την εξουσία!
Τα τελευταία δύο χρόνια οι αχρείοι διόρισαν 25000 υπαλλήλους έναντι 34000 συνταξιοδοτήσεων και στη Τρόικα και το Λαό διατυμπάνιζαν ότι για κάθε δέκα συνταξιοδοτήσεις θα γινόταν μία πρόσληψη!
Θυσίασαν μια Χώρα και  μια Κοινωνία για να παραμείνουν στην Αρχή!
Αμοραλιστές και τιποτόφρονες, θα πουλούσαν και τη μάνα τους για να διατηρήσουν τη νομή της εξουσίας!
Μιας εξουσίας που με τη λαϊκή κατακραυγή, μοιάζει να πλησιάζει στο οριστικό τέλος της!

11 σχόλια:

firiki2010 είπε...

Αυτός δεν είπε επίσης : "Μας ζητάνε απολύσεις για συμβολικούς λόγους!" ?????

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Που να συγκρατεί κανείς τι λένε αυτοί οι σοσιαλιστές, φίλε μου!
Λένε και κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία!

Ανώνυμος είπε...

φαινεται καλοπερνανε στην εξουσια,γι αυτο καθονται.
ενω ο μπουχεζας ενοιωθε στεναχωρα και γι αυτο εκανε προωρες εκλογες..
το λιδωρικι μαλλον, σου εκανε μεγαλο κακο..

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος:
Μα τι λες τώρα, φίλε μου, ο Πρωτόπαπας είπε πριν λίγες ευδομάδες ότι οι Υπουργοί και οι Βουλευτές, σηκώνουν το δικό τους Σταυρό!Είναι να τους λυπάσαι τους ανθρώπους!
Το Λιδωρίκι που κολλάει;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ..ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ..
ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΤΙΣΩ ΚΑΤΙ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος:
Αν εσύ, φίλε μου αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Πατρίδα μας τα έχεις ξαναδεί κάνε τις συγκρίσεις σου!
Για να δικαιολογείς το σημερινό ΠΑΣΟΚ και να διαθέτεις και πολλά χρήματα για "μεζονέτες" στον Παρνασσό, μάλλον τα έχεις οικονομήσει!
Για τοπογράφους και μηχανικούς να απευθυνθείς στους μόνιμους εργολάβους του ΠΑΣΟΚ!Έχουν φάει τον άμπακα! Εσένα δε θα βοηθήσουν!
Δικό τους παιδί φαίνεται να είσαι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ "ΣΑΛΩΝΙΤΗ" ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ ΟΥΤΕ ΝΟΥΛΑ-ΝΟΥΔΟΥΛΑ.
ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΙ "ΒΑΜΜΕΝΟΙ".
KAI KΥΡΙΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ (ΚΑΘ)ΟΔΗΓΟΥΝ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙ,ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΛΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ"..

firiki2010 είπε...

@Aνώνυμος
1 Η κυκλοφορία εμποδίζεται κυρίως από αυτούς που ανάβουν αριστερό φλας και στρίβουν δεξιά (και το ανάποδο), απο αυτούς που αναβοσβήνουν φλας χωρίς λόγο και από αυτούς που δεν ανάβουν ποτέ φλας και πηγαίνουν όπου τους καπνίσει. Με άλλα λόγια δεν είσαι το ένα δεν είσαι το άλλο δικαίωμα σου. Κάπου όμως πρέπει να αυτοτοποθετείσαι πολιτικά ώστε να μην τίθεσαι υπεράνω κριτικής
2 Ο Καραμανλής έκανε εκλογές γιατί ήταν υποχρεωμένος λόγω του εκβιασμού Παπανδρέου να κάνει ούτως ή άλλως σε 6 μήνες. Οτι θα έχανε το ήξερε ή κι αν δεν το ήξερε αναζήτησε την πολιτική νομιμοποίηση για την λήψη αυστηρότερων μέτρων από αυτά που ήδη είχε αρχίσει να παίρνει.
Στην ουσία με την προεκλογική εκστρατεία που έκανε υποσχόμενος πάγωμα μισθών για δυο χρόνια , μη αποκλείοντας αύξηση του ΦΠΑ κλπ έδωσε την ευκαιρία στον πλανητικό διανοητή να πάρει μέτρα για την οικονομία ΑΜΕΣΩΣ. Ο "Λεφτά Υπάρχουν" όμως δεν το έκανε και έκανε και άλλα πράγματα που κανένας δεν διανοήθηκε ότι θα μπορούσε να κάνει και μας έφερε εδώ.
3 Εχεις ζήσει ποτέ λαίλαπα σαν αυτή που ζούμε χωρίς μάλιστα να βλέπουμε (ή να μας λέει κάποιος ότι θα δούμε) αποτελέσματα? Και τι ακριβώς θα είχε μείνει από την Αθήνα αν τα μέτρα τα είχε πάρει μια "δεξιά" κυβέρνηση?

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ firiki2010:
Φίλε μου, τα είπες όλα!Είπες όμως τα αυτονόητα και με τα αυτονόητα, εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα πρόβλημα!!!
@ Ανώνυμος:
Αγαπητέ μου Ανώνυμε, προφανώς με γνωρίζεις! Θα ήταν πιο δίκαιο να σε γνώριζα κι εγώ για να ξέρω "αν δικαιούσε διά να ομιλείς" που έλεγε και ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας!
Δεν πειράζει όμως, ο διάλογος ποτέ δεν έβλαψε, ακόμα και ανάμεσα σε άγνωστους!
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που "ανήκουν" σε κόμματα!Ούτε "βαμμένος" είμαι!(Μόνο Γαύρος βαμμένος, αλλά αυτό θα το γνωρίζεις ήδη!)
Αν ανατρέξεις σε παλαιότερες αναρτήσεις μου, θα δεις ότι έχω κάνει σκληρή κριτική και στους άχρηστους του Καραμανλή γι όσα έκανα και κυρίως για όσα δεν τόλμησαν να κάνουν!
Αυτό που γίνεται σήμερα δεν έχει προηγούμενο! Δεν υπήρξα ποτέ "φαν" του Μητσοτάκη, αλλά αν το 1991 τον άφηναν να πάρει κάποια μέτρα και να επωμισθεί αυτός το κόστος, οι σημερινοί νέοι πολιτικοί θα κυβερνούσα μια άλλη Ελλάδα και όχι την Ελλάδα της φτώχιας και της χλεύης όλου του κόσμου!
Το πρόβλημα με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι εφάρμοζε πάντα κοντόφθαλμες πολιτικές!Δεν είχε όραμα και προοπτική, γιατί οι πολιτικές μακράς πνοής "σπάζουν αυγά" και δυσαρεστούν ανθρώπους!
Το ΠΑΣΟΚ πάντα μας "χάϊδευε" και το έκανε με υστεροβουλία για να αλωνίζουν αυτοί στο δημόσιο κορβανά!
Ένα σου λέω! 'Οταν (εάν) γραφτεί η αληθινή ιστορία αυτού του κόμματος, θα γίνει το μεγαλύτερο best sellers,όλων των εποχών!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ firiki 2010 και ΣΑΛΩΝΙΤΗ.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΔΟΝΤΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ),ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Ν.Δ.ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΑΣΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΟ-ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ-ΕΝΩ Ο ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ 7ου ΒΑΘΜΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΙΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος:
Φίλε μου εκτρέπεσε! Δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι θα ήταν καλό να είναι ένα κόμμα για τριάντα χρόνια συνεχώς στην εξουσία, το αντίθετο μάλιστα! Το είδαμε αυτό με το ΠΑΣΟΚ το οποίο με τα παιχνίδια των εκλογικών νόμων φροντίζει να μη μπορεί ο κύριος αντίπαλος να έχει ποτέ ικανή πλειοψηφία, ενώ, παράλληλα λεηλατεί τις ψήφους της αριστεράς!
Δε θα ήταν άσχημο να έχουμε ακόμα μια Κλινική, ιδιωτική στην πόλη μας!Ο ανταγωνισμός πάντα κάνει καλό και όταν λειτουργεί η κοινωνία είναι ωφελημένη!Άλλωστε, μέσα στην Κλινική που αναφέρεις σώθηκαν ζωές και άλλες είδαν το πρώτο φως!Ας μην απαξοώνουμε λοιπόν επιστήμονες που άφησαν καριέρες στις μςγάλες πόλεις, για να κάνουν ιατρική σε μια πόλη 5000 κατοίκων! Είναι αυτό που φοβάται το ΠΑΣΟΚ και η αριστερά, γι αυτό και αντιδρούν στην ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων! Θα φανεί ο γυμνός κώλος των Δημόσιων και η φαυλότητα και το ψέμμα της δήθεν "δωρεάν παιδείας"!Αλλά οι ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια δεν έχουν διορισμούς και υπόγεια διαπλοκή ούτε κατ΄εντολήν πτυχία στους δικούς μας!
Αλλά τεχνηέντως αποκρύπτεται από τους πολίτες ότι το κόστος όλων αυτών των ιδιωτικών επιχειρήσεων δεν το πληρώνουν οι πολίτες, ενώ υπάρχει και μεγάλη ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις προσφερόμενες υπηρεσίες!
Όλα αυτά, όμως απαιτούν πολιτικές και γνώσεις της αγοράς αλλά φαίνεται ότι μερικοί, το μόνο επάγγελμα που γνώρισαν να κάνουν είναι το "πολιτικός"!
Για το λόγο αυτό ό,τι κάνουν και ό,τι ψηφίζουν, εξυπηρετεί την παραμονή τους στο "επάγγελμα" αυτό!