Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δημοκρατία και Πάγκαλος!...

Μεμψίμοιροι και ανιστόρητοι Έλληνες ! Εσείς μπορείτε να πιστεύετε ό,τι θέλετε για τη Δημοκρατία στη Χώρα μας, αλλά ο κ. της φωτογραφίας κατέχει την απόλυτη αλήθεια για το πότε αυτή η ταλαίπωρη Χώρα έγινε πραγματικά Δημοκρατική!
Και η αλήθεια είναι ότι πραγματική Δημοκρατία στην Ελλάδα αποκτήσαμε όταν κάποιοι αποτυχημένοι οπαδοί της κομμουνιστικής ψευτοδιανόησης της δεκαετίας του ΄60, διέβλεψαν ότι οι ιδέες τους δε συγκινούσαν παρά λίγους βαρεμένους και έκαναν το μεγάλη αποστασία προς τον υπαρκτό σοσιαλισμό τον οποίο "έστηνε" εκείνη την εποχή η Αμερική για να εξασφαλίσει δικές της Κυβερνήσεις χωρίς εμπλοκές!
Ο κ. Πάγκαλος, έκτοτε, υπηρέτησε συνειδητά, πιστά και με επιτυχία, όλες τις μεταπολιτευτικές, σοσιαλιστικές Κυβερνήσεις οι οποίες μας έφεραν στο χάλι που βρισκόμαστε σήμερα!
Ο κ. Πάγκαλος και οι όμοιοί του, αποτελούν την πιο βρωμερή κατηγορία αποστάτη! Είναι οι λεγόμενοι "Ιδεολογικοί Αποστάτες"! Και για να κάνεις κάτι τέτοιο, πρέπει να πουλήσεις τα όνειρά σου, πρέπει να προδώσεις φίλους, πρέπει να εξαργυρώσεις ιδέες!
Αφού τα κάνεις όλα αυτά, κερδίζεις μια αργομισθία στην Κυβέρνηση και λες ότι σου κατέβει!

2 σχόλια:

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ είπε...

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΟ "ΤΡΑΓΟΥΣΑΚΙ" ΤΩΝ TOLK TOLK ΤΕΛΕΙΟ

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ:
Φίλε μου, όπως είδες την ανάρτηση την έκανα "μαύρα μεσάνυχτα"!
Μετά από πιο ώριμη σκέψη, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο Πάγκαλος το είπε αυτό όχι τυχαία, αλλά για να στείλει μήνυμα στος παλαιοπασόκους Βουλευτές, ότι η Κυβέρνηση είναι ... φιλοπασοκική! Πετάς ένα "ο Ανδρέας έφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα" και βουρκώνουν τα μάτια του Κακλαμάνη, ας πούμε!
Είναι φανερό ότι ο Παγκαλος είναι επιφοτισμένος να κάνει ολη τη "βρώμικη δουλειά"!
Μόνο που όντας Αντιπρόεδρος της σημερινής Κυβέρνησης, έχει να κάνει πολύ βρώμικη δουλειά!