Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Κάτι κρύβουν οι "Ναίτες" της Κομισιόν!...

Στο διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στις δύο Κυριακές οι οποίες σηματοδότησαν τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις της Αυτοδιοίκησης, κυκλοφόρησαν δύο ειδήσεις οι οποίες δεν αφομοιώθηκαν, όσο θα έπρεπε ούτε από τα ΜΜΕ ούτε κατά συνέπεια και από τους πολίτες!
Η μία έλεγε ότι η "Κομισιόν" αρνείται να δώσει τα οικονομικά στοιχεία, βάσει των οποίων η Ελλάδα εμφανίστηκε ως πληρούσα τις προϋποθέσεις για την είσοδό της στην ΟΝΕ!
Η δεύτερη είδηση έλεγε ότι στη Γερμανία, υπάρχουν σήμερα κάποιοι οι οποίοι εισηγούνται να περάσει από δίκη ο Υπουργός οικονομικών της Γερμανίας ο οποίος υπέγραψε την απόφαση εισόδου της Ελλάδας στην ΟΝΕ! Σημειώνουμε ότι την εποχή εκείνη στην Κυβέρνηση ήταν οι Σοσιαλιστές, Καγκελάριος ήταν ο Γκέρχαρντ Σρέντερ και Υπουργός Οικονομικών ο Χάνς Άϊχελ!
Στο Συνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών, πριν δύο ημέρες, η κ. Μέρκελ, ενώπιον ενός κομματικού ακροατηρίου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των δύο λέγοντας για την είσοδο της χώρας μας στην ΟΝΕ ότι : " Ήταν μια πολιτική απόφαση, αλλά εκείνοι που αγνοούν τα γεγονότα είναι ανεύθυνοι"!
Το τι θέλει να πει η κ. Μέρκελ το καταλαβαίνουμε! Εκείνο, όμως, που μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ, είναι το ποια είναι τα "γεγονότα"! Είναι το τι "μαγείρεμα" είχαν υποστεί οι οικονομικοί δείκτες της Ελλάδας την εποχή που Πρωθυπουργός και οραματιστής της εισόδου μας στην ΟΝΕ, "πάση θυσία", ήταν ο κ. Σημίτης! Ο κ. Σημίτης με προσωπικές σχέσεις στα γερμανικά λόμπι! Με γερμανικές σπουδές, με αδελφό καθηγητή Πανεπιστημίου στη Γερμανία!
Ποια είναι, λοιπόν τα "γεγονότα" που "αγνόησε" ο κ. Σρέντερ; Και γιατί δεν τα δημοσιοποιούν οι "Ναΐτες" της Κομισιόν;
Σε ποιο ύψος ήταν οι σχετικοί δείκτες της οικονομίας μας όταν "κλείδωνε " η ένταξή μας στην ΟΝΕ; Γιατί η "απογραφή" του Αλογοσκούφη αργότερα δεν βρήκε τα "γεγονότα" που λέει η κ. Μέρκελ;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που εγείρονται και στα οποία κάποιος πρέπει να απαντήσει!
Γιατί τα πολιτικά παιχνίδια εκείνης της εποχής, τα πληρώνει τώρα ο Ελληνικός Λαός με μια απίστευτη φτώχεια και μια παγκόσμια απαξίωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: