Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Μήπως έχουμε φάει "φλασιά";

"Η λίστα Λαγκάρντ, θέτει σε κίνδυνο την πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα"!
Αυτό γράφουν οι New York Times, σχολιάζοντας τα όσα "κωμικοτραγικά" διαδραματίζονται γύρω από ένα CD και ένα "φλασάκι" που περιέχουν τα ονόματα 1991 Ελλήνων Πολιτών με καταθέσεις σε τράπεζες της Ελβετίας!
Εμείς εδώ που παρακολουθούμε τα πράγματα από κοντά, έχουμε ζήσει τις τελευταίες ημέρες την τραγελαφική προσπάθεια του πολιτικού συστήματος , είτε να μας πείσει ότι δεν υπάρχει λίστα, είτε να υποβαθμίσει το ύψος των καταθέσεων, άρα και το ύψος του φόρου επί των τόκων είτε, τέλος, να φορτώσει την όποια διαφαινόμενη ευθύνη σε μη πολιτικά πρόσωπα, για κατανοητούς πλην αισχρούς λόγους! Γιατί κάποιοι, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το CD και το "φλασάκι" είχαν την τεχνολογία των οδηγιών που παίρνει ο Τομ Κρούζ στις "Επικίνδυνες Αποστολές" που αυτοκαταστρέφεται σε 5 δεύτερα!
Αλλά, διάολε, για ποια "πολιτική" μιλάμε και για ποια "σταθερότητα"!
Η "πολιτική" που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές υπήρξε προϊόν ωμού και απροκάλυπτου εκβιασμού προς το εκλογικό σώμα από τους "δημοκράτες"εταίρους μας και αποτέλεσμα ψευδών και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων των πολιτικών μας! Το αποτέλεσμα ήταν τραγελαφικό! Αποκτήσαμε Κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει και το κόμμα εκείνο το οποίο καταδικάστηκε αμετάκλητα από το εκλογικό σώμα για τα όσα καταστροφικά έχει πράξει σε βάρος του λαού και της πατρίδας!
Έτσι, εκείνο που μένει ως εικόνα στο λαό είναι ότι ο παρών "συνασπισμός" δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη λαθών και ανομημάτων δεκαετιών! Όποιος παρακολουθεί την πορεία πολλών υποθέσεων καταλαβαίνει τι λέω! Με αυτά ως δεδομένα πάει περίπατο και η "σταθερότητα", αφού οι πάντες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς τους 300 της Πλατείας Συντάγματος!
Αλλά, ας μην ανησυχούν τόσο οι φίλοι και σύμμαχοί μας! Η πορεία του Έθνους, ευτυχώς, δεν εξαρτάται από 500 οικογένειες ούτε από σάπια πολιτικά συστήματα!

3 σχόλια:

παρναSOS είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ;;;;;; Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΧΕΙ ΦΩΚΙΔΑ;;;;; ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΣΑ ;;;;; ΙΤΕΑ ;;;;; ΣΕΓΔΙΤΣΑ ;;;; ΓΡΑΒΙΑ;; ή ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΔΕΣΦΙΝΑ ;;;; Ο Ε Ο Ή ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.......

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ παρναSOS:
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;

παρναSOS είπε...

στο "ή όλα μαζί" ίσως..... κάποιες περιοχές "ίσως" μπήκαν έτσι για .... η ουσία όμως ....