Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Πόσα είναι τελικά, τα ονόματα της γα.....ης "λίστας";

Δε ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά, εμείς εδώ στην Ελλάδα, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!
Δε μας έφτανε που αρμόδιος Υπουργός δήλωσε ότι δε θυμάται που είναι το πρωτότυπο cd με τα ονόματα των καταθετών στην Ελβετία, δε μας έφτανε που άλλος Υπουργός στον οποίο παραδόθηκε (προφανώς όχι το πρωτότυπο ) cd μας δήλωσε ευθαρσώς ότι το πέταξε μέσα σε ένα συρτάρι χωρίς να το δει, δεν αρκεί που το περιεχόμενο του cd κυκλοφορεί πλέον από μικροπωλητές στις πλατείες μαζί με τις τσόντες της Τζούλιας, τώρα έχουμε να διερευνήσουμε και άλλο ένα πρόβλημα!
Η πρώτη λίστα σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε πριν λίγες Εβδομάδες, είχε, λέει 1991 ονόματα!
Η αποκαλυφθείσα προχθές, εμφανίζει 2059 ονόματα!
Τι έχει συμβεί;
 Βρέθηκε και κάποια άλλη λίστα με 68 ονόματα και είπαν "δε βαριέσαι, βάλτε την μαζί με την άλλη";
Θυμήθηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου που είχε βάλει το πρωτότυπο και το έδωσε;
Ή, μεταμεληθείς ο κ. Ευάγγελος αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία της υπ΄αυτόν λίστας με όσα ονόματα, για κάποιους ανομολόγητους λόγους, είχαν αφαιρεθεί;
Μήπως τελικά, πρέπει να ζητήσουμε τη συνδρομή της κ. Λαγκάρντ προκειμένου να δηλώσει τον ακριβή αριθμό των ονομάτων της λίστας; Γιατί αυτοί, με τη φόρα που είχαν πάρει με την πλαστογράφηση των στατιστικών στοιχείων, φαίνεται ότι πλαστογράφησαν και τη λίστα!
Ό,τι και να συμβαίνει πάντως, φαίνεται ότι μαζί με τα προβλήματα της οικονομίας μας δεν έχει πάτο και η ξεφτίλα του πολιτικού συστήματος!
Γιατί αυτά που γίνονται τούτες τις μέρες, μόνο σε κράτος της Ε.Ε δεν παραπέμπουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: