Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τα "αρπακτικά", θεωρούν ότι νομιμοποιήθηκαν!...


"Δεκαπέντε χιλιάδες Έλληνες διαδηλωτές, δε συνιστούν πλειοψηφία"!
Αυτό δήλωσε ο κ. Σόιμπλε στο Τόκιο αναφερόμενος στη επίσκεψη της Αγγέλας στην Αθήνα και στο "κλίμα" που συνάντησε εδώ!
Έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σόιμπλε!
Όμως ποιο από τα κόμματα τα οποία συνιστούν τη σημερινή "πλειοψηφία" στην Ελλάδα, είπε προεκλογικά ότι θα κάνει αυτά τα οποία τώρα απεργάζονται;
Άσε που η "πλειοψηφία" αυτή είναι προϊόν απειλών και ωμών εκβιασμών! Ή μήπως τα ξεχάσαμε αυτά που μας έλεγε προεκλογικά ο κ. Υπερυπουργός της Ευρώπης, αν δε ψηφίζαμε τα "σωστά"
 κόμματα;
Μπορεί οι 15000 διαδηλωτές να μην αποτελούν πλειοψηφία, αλλά και η σημερινή τρικομματική Κυβέρνηση δεν είναι νόμιμη με τη συνταγματική έννοια του όρου, αφού ΚΑΙ τα τρία κόμματα τα οποία τη συνιστούν, εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό με υποσχέσεις τις οποίες γνώριζαν εκ των προτέρων ότι δε θα τηρήσουν! Αυτό, στο ποινικό δίκαιο ονομάζεται ενδεχόμενος δόλος και τιμωρείται με αυστηρές ποινές! Στην πολιτική σε κάνει Κυβέρνηση!
Ας κάνουν ένα δημοψήφισμα για την εφαρμοζόμενη πολιτική, να δούνε εκεί "πλειοψηφίες"!!!

2 σχόλια:

παρναSOS είπε...

ας πάρουν τώρα και τα ρέστα τους οι μαλάκες του καναπέ απ' τον Σακάτη....

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Αν πας στη wikipedia, θα δεις ότι πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο πολιτικό, άσχετα αν έχει εμμονές! Αυτές οι εμμονές, είναι χαρακτηριστικό ανθρώπων οι οποίοι έχουν "αποσκιρτήσει" από ένα πολιτικοιδεολογικό παρελθόν για το οποίο ντρέπονται(όπως οι γιαλαντζί αριστεροί για παράδειγμα) και γίνονται βασιλικώτεροι του βασιλέως για να επιβιώσουν στο νέο περιβάλλον!Μίμης Ανδρουλάκης, φερ΄ε ιπείν!!!
Εκεί λοιπόν, στη Wikipedia, δεν αναφέρεται τίποτα για το πριν το ΄61 παρελθόν του και κυρίως κάτι από το παρελθόν του πατέρα του και της μάνας του!
Τώρα γιατί εγώ πιστεύω ότι πιθανόν να ήταν μέσα στα πράγματα του Γ΄Ράιχ οι γονείς του, δεν μπορώ να καταλάβω!!!