Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κον. Φρεντρικ Ραινφελντ, Πρωθυπουργόν Σουηδίας.Σουηδία!

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ της φίλης και συμμάχου Σουηδίας,
Περιδιαβαίνοντας τον ηλεκτρονικό τύπο της πατρίδας μου, έπεσε το μάτι μου σε μια δήλωση, σύσταση, νουθεσία σας ή ό,τι άλλο θέλατε να πείτε, τέλος πάντων προς τους συμπατριώτες μου Έλληνες!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα αναφερόμενος κι εσείς στις ελληνικές εκλογές, όπως κάθε σοβαρός ηγετίσκος της Εσπερίας Ευρώπης δηλώσατε, υποθέτω κουνώντας το δακτυλάκι σας, ως προς άτακτα παιδάκια, λέγοντας: 
- "Οι Έλληνες πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους, αν θέλουν να παραμείνουν στο Ευρώ"!  
Λογικά, η δήλωση αυτή, μπροστά στις τόσες δηλώσεις άλλων ομολόγων σας με τις οποίες μας "συνιστούσαν" τι να ψηφίσουμε και τι θα υφιστάμεθα, αν δεν ψηφίζαμε αυτό που θέλατε να ψηφίσουμε, υπήρξε πολύ ήπια και μαλακή!
Επειδή, όμως είστε ο τρίτος ή τέταρτος ηγετίσκος της Γηραιάς Ηπείρου ο οποίος εκστομίζει τοιαύτην μαλακίαν, έλαβα το θάρρος από το μικρόν πλην τίμιον τούτο ελεύθερο (ακόμα) βήμα, να σας γνωρίσω κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες μάλλον αγνοείτε, προφανώς λόγω του φόρτου των υψηλών καθηκόντων σας!
Επειδή σέβομαι το χρόνο σας και δεν επιθυμώ  να σας τον αναλώσω με λεπτομέρειες που απασχολούν μια φτωχή Χώρα όπως η Χώρα μου, οφείλω να σας γνωρίσω ότι ο Έλληνας εργαζόμενος του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα, ο συνταξιούχος και όλοι οι παραπάνω, ως καταναλωτές, δηλαδή περί το οκτώ εκατομμύρια Ελλήνων, αποδίδουν χωρίς χρονικά περιθώρια τον αναλογούντα σε αυτούς άμεσο ή έμμεσο φόρο, στην "πηγή", αν αντιλαμβάνεστε την έκφραση!
Μάλιστα θα σας κάνω και μια μικρή διευκρίνιση: Σήμερα το 2012, όλοι αυτοί προς τους οποίους κουνάτε αναίσχυντα το ασπρουλιάρικο από την αεργία δαχτυλάκι σας φορολογούνται με τις αποδοχές που είχαν το 2010, που ήταν διπλάσιες από αυτές του ΄12, χάρις σε ένα αντισυνταγματικό νόμο ενός ντόπιου μαλάκα Υπουργού, Συνταγματολόγου στο επάγγελμα!
Το άθλιο πολιτικό σύστημα της Χώρας μου, την ποιότητα του οποίου γνωρίζετε όλοι οι Ευρωπαίοι Πολιτικοί, αλλά κάνετε την πάπια, γιατί, αν αρχίσουμε να ψάχνουμε το δείκτη ευφυίας των πολιτικών θα γελάμε μέχρι δακρύων, έχει δημιουργήσει ένα τέτοιας υφής και πυκνότητας νομικό- φορολογικό πλαίσιο ώστε  οι προστατευόμενες από αυτό συντεχνίες, νομικοί, μηχανικοί, γιατροί, εργολάβοι, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, ποδοσφαιρικό κύκλωμα, καλλιτέχνες και άλλα λαμόγια της κοινωνικής οικονομικής και πολιτικής ζωής της δύσμοιρης αυτής Χώρας, να μπορούν να φοροδιαφεύγουν είτε νόμιμα είτε με νομιμοφάνεια είτε με ταξικό ακαταδίωκτο!
Θα έχει περιέλθει, φαντάζομαι σε γνώση σας, η περίπτωση μεγάλου τροβαδούρου ο οποίος δεν πληρώνει βεβαιωθέντες φόρους πέντε εκατομμυρίων ευρώ και το πολιτικό σύστημα που σας έλεγα πιο πάνω εξακολουθεί να ποιεί την νήσσαν και να επανεκλέγει την εκλεκτήν διάκονον της τέχνης, συμβίαν του, εις το Κοινοβούλιον!
Ελπίζω μετά την διευκρίνιση την οποία σας έκανα να προσέχετε στο μέλλον τι λέτε για τον Ελληνικό λαό διότι τη μαλακία πολλοί αγάπησαν! Τους μαλάκες ουδείς!

2 σχόλια:

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ είπε...

ΣΑΛΩΝΙΤΗ ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΚΙΣΟΥΝΕ
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ
ΤΩΡΑ AΥTOI ΕΔΩ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΖΙΜΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΕΣΤΟ
(ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΥΣ)
ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Χαροκόπε μου, με προσοχή το πιοτί, γιατί μας έχουν απαγορεύσει και να αρρωσταίνουμε!