Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ένα ποτήρι νερό, δυο σκαμπίλια και ένα ...διάγγελμα!...



Το βιντεάκι που μόλις παρακολουθήσατε, περιλαμβάνει μερικές και μόνο σκηνές του έργου που πρόκειται να παρακολουθήσουμε τους προσεχείς μήνες μετά τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών!
Όταν κάποιοι προτείναμε να μην αποκλείουν τη Χ.Α. από το μόνο μέσο που μπορεί να την απογυμνώσει, τη δημοσιότητα, μας έριχναν αιχμές! Η σημερινή συμπεριφορά του εκπροσώπου της επιβεβαιώνει τη θεωρία του κώλου της μαϊμούς, όταν αυτή ανεβαίνει ... ψηλά! Επιβεβαιώνει όμως και μια άλλη θεωρία που λέει ότι κάποιοι, "δοξάζονται στην παρανομία και αποκαθηλώνονται με τη δημοσιότητα"!
Το επεισόδιο, αυτό καθ΄αυτό δε με ενδιαφέρει! Έτσι κι αλλιώς, χαρακτηρίζει το επίπεδο στο οποίο κινείται πλέον η πολιτική κουλτούρα της Χώρας μας!
Ο κ. Κασιδιάρης όμως, με την βίαιη και απρεπή συμπεριφορά του δεν αποδόμησε τον έτσι κι αλλιώς στημένο και φκιασιδωμένο τηλεοπτικό καθωσπρεπισμό, αλλά έδωσε στην κ. Κανέλλη το δικαίωμα να μας κάνει και ένα διάγγελμα!
Γιατί, όταν ακούω την πάλαι ποτέ μεγαλοδημοσιογράφο με τα υψηλά "κασέ" από τους καρχαρίες καναλάρχες, κ.Κανέλλη να μιλάει για την εργοδοσία που πίνει το αίμα των εργαζόμενων, ανοίγω το συρτάρι με τα χάπια που έχω για τις δύσκολες μέρες!
Μέσα στα όρια του διαγγέλματος η κ. Κανέλλη, πρόλαβε και έθιξε όλα όσα η ξύλινη από σαρακωμένο ξύλο, γλώσσα του ΚΚΕ μας λέει δεκαετίες τώρα!
Μέχρι και την "Πεσινέ" ανέφερε η παρλαπιπολόγος κ. Λιάνα!
Αλλά, κ. Κανέλλη μου, αν φτάσαμε εδώ είναι γιατί το πολιτικό σύστημα, όμηρος των ιδεολογικά ηττημένων, δεν έστησε άλλες 50 "Πεσινέ" να εκμεταλλευτούμε όλο αυτόν τον πλούτο που γνωρίζουν οι πάντες, εκτός από τον πτωχευμένο Έλληνα Πολίτη! Γιατί, καλό είναι η κ. Κανέλλη να μάθει κάποτε, πόσες χιλιάδες άνθρωποι εργάστηκαν στην "Πεσινέ" και σε πολλές άλλες "Καπιταλιστικές" επιχειρήσεις, έκαναν οικογένειες, μεγάλωσαν και σπούδασαν παιδιά, τα πάντρεψαν, είδαν εγγόνια και απολαμβάνουν σήμερα μιας αξιοπρεπούς και πλήρως τριακονταπενταετούς, σύνταξης, ακόμα και κουτσουρεμένης από την ανικανότητα του πολιτικού συστήματος να τη διαφυλάξει, γιατί έδινε συνταξάρες εικοσαετίας, σε μη παραγωγικούς Κρατικούς Οργανισμούς και Επιχειρήσεις!
Ας μελετήσει η κ. Κανέλλη στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών και να μας πει με την ευκαιρία ενός άλλου διαγγέλματος- παραληρήματος ποιο θα ήταν το ισοζύγιο της χώρας αν δεν υπήρχαν οι εξαγωγές από αυτού του είδους των Ιδιωτικών επιχειρήσεων!
Το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι κρατικοδίαιτοι θεσηθήρες του αχόρταγου ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ, νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να βάζουν όρους με τη λογική της δεκαετίας του ΄80, όταν χαρακτήριζαν επιχείρηση "στρατηγικού χαρακτήρα" ακόμα και τη SOFTEX, για να μην πουληθεί, προκειμένου να την κρατικοποιήσουν και να διορίζουν οι συνδικαλιστές τους πελάτες τους!
Το κακό, για όλους αυτούς, είναι ότι δεν έχουν καταλάβει  ότι δεν κινδυνεύουν από τη Χ.Α. αλλά από το ότι παραμένουν ιδεολογικοί δεινόσαυροι!

Υ.Γ. Με συγκίνησε η προσπάθεια του κ. Παπαδάκη να εμφανίσει το ρίμελ της Λιάνας που είχε πάρει τον κατήφορο από τον ιδρώτα της, ως μαύρισμα από το μπάτσο!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΞΕΚΟΛΕΣ ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ, ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

το χαστουκι του κασιδιαρη ειναι χαστουκι εναντια στο πολιτικο κατεστημενο της χωρας. αν κανετε ενα γκαλοπ αν συμφονει ο μεσος ελληνας πολιτης με το χαστουκι, το ποσοστο που θα συμφονει θα μας τρομαξη. αυτο κατι λεει. δεν συμφωνο με τι βια αλλα καποιοι πολιτικοι ασκουν βια στο λαο οχι με χαστουκια αλλα με ΄ΠΕΝΑ΄.

firiki2010 είπε...

Η βία, η φυσική βία το ξύλο, το καλάσνικωφ, οι μολότωφ, το γιαούρτωμα είναι άλλης τάξεως βία από την βία "με πενα" ή από την "βία" του στιλ "μας στερούν τα όνειρα μας". Είναι η πραγματική βία αυτή που αν επιλεγεί σαν τρόπος επίλυσης διαφορών θα μας οδηγήσει σε τραγωδία. Και φυσικά θα κερδίσουν οι πιο τσαμπουκάδες και θα χάσει η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

μονο που οι μαχες δεν κρινοντε στο μετωπο,αλλα στα γραφεια με της 'ΠΕΝΕΣ'

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Δεν είμαι οπαδός της βίας!
Δεν είμαι επίσης σε θέση να γνωρίζω τον αντίκτυπο της ενέργειας στην κοινωνία. ίσως το δούμε αυτό προσεχώς σε κάποια,μη στημένη, δημοσκόπηση!
Αν όμως συμβαίνει αυτό που υποψιάζομαι ως γεγονός και που γράφει ο πρώτος φίλος Ανώνυμος πιο πάνω, τότε δε πρέπει να μας εκπλήξει τίποτα στο άμεσο μέλλον!
Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα πόσο κολλημένη στον τοίχο αισθάνεται η κοινωνία και πόσο αλώβητο θεωρεί και είναι το πολιτικό σύστημα που μας έφερε εδώ!
Αυτοί, λοιπόν που μας έφεραν στο μη παρέκει δε μπορούν να υποδείξουν και τον τρόπο που θα συμπεριφερθούμε!Δε μπορούνε να μας κουνάνε το δαχτυλάκι τους μπροστά στη μύτη μας!
Θα ξενίσει κάποιους, αλλά θεωρώ πιο σημαντικό το γεγονός ότι η κ. Κανέλλη περιφρονεί και απαξιώνει το νόμο όταν στα πάνελ ανάβει προκλητικά το τσιγάρο της, πράγμα που κάνει και στο βίντεο μιλώντας κιόλας με αυτό στο στόμα, παρά το σημερινό επεισόδιο, που ελπίζω να είναι μεμονωμένο!

παρναSOS είπε...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΕΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ............ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΗ ΑΠ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΣ.... ΤΕΛΟΣ ..... Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΓΙΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ... ΤΕΛΟΣ!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 17 ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ..... Το πάρτυ που ξεκίνησε από χθες στο διαδύκτιο σε αντίθεση με τα βοθροκάναλα δεν έχει τελειωμό...

παρναSOS είπε...

"Με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί" από το τραγούδι η ιστορία του κεμάλ του Μ Χατζηδάκη

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με το φιλο παρναSOS. και [το καλυτερο σαπουνι γινεται απο κουμουνι]