Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

"Διάζωμα"! Γιατί, υπάρχουν και καλά νέα γι αυτή τη Χώρα!

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Σωματείου "ΔΙΑΖΩΜΑ", την περασμένη τρίτη 5 Ιουνίου 2012 το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, ενέκρινε ομόφωνα και με πολύ θετικά σχόλια την οριστική μελέτη αποκατάστασης του Αρχαίου Θεάτρου των Δελφών!
Τη μελέτη, είχε αναθέσει το Σωματείο "Διάζωμα" στην Αρχιτέκτονα - Μηχανικό κ. Ελένη- Άννα Χλέπα και τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Κωνσταντίνο Παπαντωνόπουλο.
Η πολύ θετική αυτή εξέλιξη για την αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου το οποίο εκτός του ότι δε λειτουργεί για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, αποτελεί και σημείο επικίνδυνο για τους επισκέπτες, είναι αποτέλεσμα της επιμονής και της συνέπειας, ιδιότητες με τις οποίες εργάζεται το Σωματείο και ο Ιδρυτής του κ. Μπένος!
Έχουμε γράψει και παλιά ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα του προγραμματισμού της σκληρής δουλειάς και της συνέπειας! Αυτή την άλλη Ελλάδα ας τη βοηθήσουμε όλοι μαζί να κάνει τη δουλειά της!
Μετά τα πολύ ευχάριστα αυτά νέα, θα περιμένουμε να ακούσουμε τον ήχο της πρώτης σκαπάνης που θα σκάβει τα θεμέλια της διάσωσης της μεγάλης αυτής Πολιτισμικής Κληρονομιάς μας!

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

όντως ένα καλό νέο!!!