Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Σαπούνι από ... σπίτι - 3! Η εξέλιξη!

 Σε παλαιότερη ανάρτηση μου παρουσίασα την πρώτη μου προσπάθεια που έκανα για να παρασκευάσω αγνό σπιτικό σαπούνι! Σήμερα, δεκαοχτώ μήνες μετά, δεν έχω αγοράσει σαπούνι από το εμπόριο και έχω εξελίξει την παραγωγή σε βαθμό που να είμαι έτοιμος να κατακτήσω την ... αγορά! Αποφάσισα λοιπόν να σας παρουσιάσω τη νέα ... κολεξιόν, γιατί αν δεν το έκανα, εκτός του ότι θα έσκαγα, πάει τζάμπα και ο κόπος!
Στη πρώτη φωτογραφία είναι όλα τα ... μοντελάκια! Τα κόκκινα αριστερά και τα ροζ δεξιά, με άρωμα τριαντάφυλλο! Τα κίτρινα στο κέντρο με άρωμα γιασεμί και τα λευκά μπροστά, χωρίς χρώμα και άρωμα, αλλά με νερό στο οποίο έχει βράσει λεβάντα, κατάλληλο για λούσιμο! Λούζομαι με αυτό από τον Αύγουστο του ΄11!
- Τριαντάφυλλο ροζ με άρωμα τριαντάφυλλο!
- Τριαντάφυλλο κόκκινο με άρωμα επίσης τριαντάφυλλο!
- Ηλίανθος κίτρινος με άρωμα γιασεμί και αγιόκλημα, σε άλλη εκδοχή!
Το πανεράκι που βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία, έχει πέντε σαπούνια σπιτικά - οικολογικά και αποτελεί ένα πρώτης τάξεως και φθηνό, δώρο για να μην πάει κανείς μια απογευματινή επίσκεψη σε ένα φίλο με άδεια χέρια!

2 σχόλια:

Ειρήνη είπε...

Καλή εβδομάδα!!!Υπέροχα!!!Έχω διαβάσει όλες τις σχετικές αναρτήσεις και με έχεις βάλει στον πειρασμό να φτιάξω κι εγώ....

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Μπήκα στο blog σου και είδα ότι είσαι πολύ δημιουργικό άτομο!
Να το αποφασίσεις!Είναι περισσότερο εύκολο από ό,τι δείχνει!
Για τις αναλογίες των υλικών, που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο μπες κάποια στιγμή εδώ:
http://www.cranberrylane.com/calculator.htm
Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσεις να μου στείλεις ένα mail!
Καλή επιτυχία.