Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η Η "Δανία του Νότου" και οι "Κωπηλάτες της Γαλέρας"!

Δεν είμαι ούτε υπήρξα και μάλλον δε πρόκειται να υπάρξω στο μέλλον οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ!
Δεν έχω την πολιτική παιδεία ούτε την ικανότητα, να αντιληφθώ πως είναι δυνατόν τόσες ιδεολογικές τάσεις εκπροσωπούμενες από ανθρώπους με απροσδιόριστη έως και θολή κοινωνική κουλτούρα, να μπορέσουν να λειτουργήσουν εποικοδομητικά αποφασίζοντας ακόμα και για ένα απλό πράγμα!
"Εμείς οι αριστεροί,  ηδονιζόμαστε για τις διαδικασίες" είχε δηλώσει κάποτε ένας συγγραφέας!
Νομίζω ότι η φράση αυτή, χωρίς να τα λέει όλα, λέει πάντως πολλά!
Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μου σήμερα!
Σήμερα, μου την έχει "βιδώσει" η επιμονή κάποιων "κορυφαίων" δημοσιογράφων οι οποίοι από όποιο μέσο και αν δίνουν τον "αγώνα" τους για την ενημέρωση του κοινού, ξεσκίζουν τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ με απανωτές ερωτήσεις για το τι θα κάνουν μετά τις εκλογές και που θα βρούνε τα χρήματα για να υλοποιήσουν αυτά που λένε ή που εννοούν!
Και μου την έχει βιδώσει, γιατί, από όσο τουλάχιστον θυμάμαι, κανένα κόμμα από αυτά που διαχειρίστηκαν την εξουσία τα τελευταία 35 χρόνια δεν έκανε τα όσα προεκλογικά είχε πει! Το αντίθετο μάλιστα!
Μισή αλήθεια είπε ο Καραμανλής από όσα πίστευε ότι έπρεπε να γίνουν το 2009 και καταποντίστηκε!
Σκέπτομαι λοιπόν, αν όλοι αυτοί οι δαιμόνιοι αναζητητές της Αλήθειας, το 2009 έπεφταν επάνω στο Γιωργάκη όταν είπε εκείνο το τερατώδες και προσβλητικό για τη νοημοσύνη του λαού ψέμα, το περίφημο "Λεφτά υπάρχουν", αν δεν τον άφηναν σε χλωρό κλαρί μέχρι να τους αποκαλύψει που στο διάολο ήταν αυτά τα λεφτά, μήπως δεν είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε σήμερα;
Αλλά, όχι!
Ο Γιωργάκης ήταν τότε ο γιος της Μοίρας! Ήταν η αντιδιαστολή του ανίκανου και τεμπέλη Καραμανλή! Ήταν ο ... εργασιομανής "διανοούμενος" που θα μας έκανε τη χάρη να μας σώσει από τα χάλια που μας οδήγησαν οι άλλοι! Ήταν ο άνθρωπος που είχε πίσω του έναν εσμό οικονομολόγων διεθνούς κύρους που θα μετέτρεπαν την ελλαδίτσα σε "Δανία του νότου"!
Η φράση του, που θα τον κυνηγάει σε όλη την υπόλοιπη, μίζερη ελπίζω, ζωή του, μας έδινε τότε μια ελπίδα! Όχι γιατί την πιστεύαμε, αλλά γιατί θέλαμε να πάμε για ύπνο με αυτήν αγκαλιά!
Και τις ελπίδες, εμείς οι Έλληνες τις αγοράζουμε όσο-όσο!
Ε, λοιπόν, μήπως και ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν είναι ο μόνος που πουλάει ελπίδα στον Ελληνικό λαό;
Ας μη μας εκπλήξει, λοιπόν το όποιο αποτέλεσμα! Και κυρίως οι συνέπειες του!
Γιατί οι "Κωπηλάτες της Γαλέρας" τα κρατάνε έτσι κι αλλιώς τα κουπιά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η φωτογραφια ειναι απο μια βραβευση του 'jeffrey' σε εβραικη συναγωγη.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 10:46
Ας μην προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τι θεό πιστεύει ο Γιωργάκης!
Το παιδί είναι άθεο!
Δεν είναι κακό αυτό! Το κακό είναι να προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι για να ξεγελάσεις κάποιους και να σε ψηφίσουν!