Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Γιώργος Καρατζαφέρης: Ο θυρωρός της πολυκατοικίας!

Τούτες οι μέρες, σίγουρα, δεν είναι και οι καλύτερες για τον Καναλάρχη - Δημοσιογράφο - Βουλευτή - Αρχηγό Κόμματος, κ. Γιώργο Καρατζαφέρη! Και δεν είναι οι καλύτερες γιατί αυτό που με κόπο, πονηριά, ίντριγκα και εκμεταλλευόμενος ένα σαθρό πολιτικό σύστημα, οικοδόμησε την πρώτη δεκαετία του νέου αιώνα, το βλέπει να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος!
Μου προκαλεί τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Καρατζαφέρης διαμαρτύρεται προς κάθε κατεύθυνση και εξακοντίζει απειλές ύβρεις και χολή προς όλους, όσοι τον εγκατέλειψαν πριν και μετά τις εκλογές!
Αυτός δεν ήταν ο ευρηματικός γλωσσοπλάστης που ανακάλυψε τη θεωρία της συγκατοίκησης στην "Δεξιά Πολυκατοικία"; Γιατί τώρα τον ενοχλεί που κάποιοι ένοικοι θέλουν να μετακομίσουν από το υπόγειο στο ρετιρέ; Από ποιον έμαθαν αυτά τα κόλπα οι Βουλευτές και τα στελέχη του; Ποιος "πούλησε" το μέντορά του Κ. Μητσοτάκη πρώτος και καλύτερος; Ποιος πούλησε την παράταξη που τον έβγαλε από μια αμφιλεγόμενη δημοσιογραφική κουλτούρα την οποία υπηρετούσε για χρόνια και τον εκτίναξε στα βουλευτικά έδρανα, για να τη μαχαιρώσει πισώπλατα αργότερα;
Κύριε Καρατζαφέρη, χρησιμοποιήσατε ένα απαρχαιωμένο και βρώμικο πολιτικό σύστημα για να αναρριχηθείτε και αυτό, όταν επέστη ο χρόνος, σας ανταπέδωσε το ίδια για να σας εξαφανίσει!
Την ακολουθία αυτή την αποδέχεται κάποιος ο οποίος ξεκινάει πολιτική καριέρα στην Ελλάδα ή δεν την ξεκινάει!
Παρακολουθείστε το βιντεάκι που ακολουθεί κυρίως στο 50 δευτερόλεπτο!
Αυτά πληρώνει ο σημερινός θυρωρός της "Δεξιάς Πολυκατοικίας"!


4 σχόλια:

Antilogos είπε...

Ο άνθρωπος θέλει μόνο να την "κάνει" στους άλλους...

Όταν του κάνουν κάτι τότε "Τσιρίζει" ...
Σαν παιδάκι 3 χρονών...

Ότι πιο λαϊκίστικο είχε η δεκαετία 2000-2010 ...

Antilogos είπε...

.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε τελικά πόσο γλυκιά είναι η εκδίκηση και σωστά λέγεται ότι είναι κρύο πιάτο. Ο καθείς πληρώνεται όπως του αξίζει μόνο που ο συγκεκριμένος τύπος είναι μαλλωμένος με την αξιοπρέπεια. Διολισθαίνει διαρκώς σε μια τεράστια Κατίνα και σε Μάρθα Βούρτση. Είναι σκληρό να μην προλάβεις να κατέβεις απο το καλάμι και να πέφτεις με πάταγο. Δεν θα περάσει πολύς καιρός δε που και ο έτερος καλαμοκαβαλάρης Καμμένος θα πέσει με μεγαλύτερο πάταγο.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ας ελπίζουμε, φίλε Αντίλογε, ότι ένα από τα, λίγα, καλά που θα μας αφήσει αυτή η πολυεπίπεδη κρίση, θα είναι και η εξαφάνιση, τουλάχιστον από το πολιτικό προσκήνιο, τέτοιων "πολιτικών"!
@ Ανώνυμος 12:18
Οι "τύποι" αυτοί, επιβιώνουν σε ένα πολιτικό έδαφος που τους το έστρωσαν τα λάθη, οι ατολμίες, οι αγκυλώσεις και οι φοβίες ενός σαθρού πολιτικού συστήματος το οποίο ήδη καταρρέει!
Το άσχημο είναι ότι καταρρέει μαζί του και η χώρα!