Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δελτίο Προεκλογικών Συλλήψεων!

Σύμφωνα με την αναθεώρηση της Κυβερνητικής Πολιτικής, η οποία ασκούνταν τα τελευταία 150 χρόνια στην Ελλάδα, αποφασίστηκε ότι και οι μεγάλοι επιχειρηματίες, εκδότες κ.λ.π., πλην Πολιτικών, μπορούν να συλλαμβάνονται όταν χρωστάνε στο Δημόσιο!
Στο πλαίσιο αυτής της νομικής ... καινοτομίας, συνελήφθη και ο εντιμότατος κ. Γεώργιος Κουρής, καναλάρχης, εφημεριδάρχης, επιχειρηματίας του κώλου, συγνώμη, του χώρου γενικότερα, για χρέη στο Δημόσιο! Μόνο;
Το γεγονός ότι η σύλληψη συμπίπτει με τις μετά δεκαήμερο εκλογές κρίνεται, από αντικειμενικούς παρατηρητές, ως εντελώς συμπτωματικό!
Την άδεια του καναλιού του που είναι ανενεργό εδώ και μήνες πότε θα την ανακαλέσουν;

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

ναι για χρέος 300.000 ευρώ όταν οφείλει 500 εκατομμύρια.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Και ο Αλ Καπόνε, φίλε μου, είχε "καθαρίσει" τη μισή Αμερική, αλλά συνελήφθη γιατί δεν είχε δηλώσει κάτι ενοίκια!!!

Ανώνυμος είπε...

Oι πολιτικοί της συγκυβέρνησης είναι ακόμη μεγαλύτερα λαμόγια από τον Αλ Καπόνε ή από τον Κουρή. Ο Αλ Καπόνε τουλάχιστον έκανε -πού και πού- και καμμιά "φιλανθρωπία" για να ξεγελάει την εφορία, οι δικοί μας είναι θηριωδώς αδίστακτοι: μόνο το κακό σκορπούν γύρω τους για την πάρτη τους και δεν συγκινούνται ούτε από.... αυγά ούτε από γιαούρτια, ούτε από αποδοκιμασίες.
Και συνεχίζουν, και συνεχίζουν, και συνεχίζουν, το κακοποιό έργο τους, κατέχοντας ουσιαστικά το κράτος και τις κρατικές υπηρεσίες....

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Και οι πολιτικοί, φίλε μου έκαναν ... αγαθοεργίες!
Τόσο κόσμο διόρισαν στο Δημόσιο!
Αλλά, αυτό δε μας συμφέρει να το λέμε γιατί όλο και κάποιος δικός μας βολεύτηκε με το σύστημα των προεκλογικών διορισμών!

firiki2010 είπε...

Στην κοινωνία υπάρχει πρόσφατα μια τάση που την βλέπω και στην ανάρτηση και στα σχόλια.
' Τον συλλάβανε.... ΑΛΛΑ τον συλλάβανε προεκλογικά/ τον συλλάβανε για λάθος λόγο/ δεν συλλάβανε και τον άλλο/ το έκαναν για ξεκάρφωμα κλπ" Εν μέρει μπορεί να είναι δικαιολογημένη , αλλά από κάπου, από κάποιους και κάπως πρέπει να γίνει η αρχή.
Ας το προσέξουμε γιατί αρχίζει να διαμορφώνεται μια νέα "γραμμή άμυνας" από κάποιους: "ΕΛΑ ΜΩΡΕ! ΜΟΝΟ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΒΕ;"

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ firiki2010:
Θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη την αντίδραση των πολιτών, όπως την περιγράφεις! Το πολιτικό σύστημα, στα θέματα που άπτονται της ισονομίας των πολιτών εφαρμόζει το δόγμα της "Φάρμας των Ζώων" του George Orwell:
"Όλα τα ζώα είναι ίσια, αλλά μερικά είναι πιο ίσια"!
Μέχρι να ανατραπεί αυτό θα δυσπιστούμε!