Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Sebastian Vettel!...

Είναι Γερμανός, είναι 24 ετών και εδώ και λίγα λεπτά, είναι για δεύτερη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη F1, ένα αγώνισμα το οποίο μπορεί να χαρακτηρίζεται και να είναι "μηχανοκίνητο", όμως απαιτεί και ανθρώπους με φυσική-διανοητική κατάσταση υπεραθλητών και μια ομαδική, οργανωτική προσπάθεια που αγγίζει τα όρια της τελειότητας!
Τα "αυτοκίνητα" της F1, είναι, ίσως, τα τελειότερα κατασκευάσματα του ανθρώπου επί εδάφους!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Όσοι έχουν υπαινιχθεί κάτι τέτοιο, είναι ή βλάκες ή άσχετοι!Οι περιοχές στις οποίες δημιουργούνται "πίστες" πρέπει να πληρούν πολλές και πανάκριβες προϋποθέσεις υποδομών!
Εμπορικό Λιμάνι,Μαρίνα, Αεροδρόμιο,Σιδηροδρομικό δίκτυο,άριστο οδικό δίκτυο, άρτια εξοπλισμένη Νοσοκομιακή Μονάδα και άλλα λιγότερο σημαντικά!
Αυτά, τα διαθέτει μόνο το Λεκανοπέδιο της Αθήνας!
Αλλά, αν είναι να το κάνουν και αυτό εκεί, ας μη γίνει καλύτερα!

Χρήστος Γ. είπε...

Καλησπέρα στα Σάλωνα.
Συνήθως γίνεται εκεί που λες, κι αν ποτέ γίνει στην Αθήνα θα γίνει. Αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίζει την εφαργογή της η ρήση "ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ".
Όσο για το Φέτελ έχω την εντύπωση ότι πέρα από την ικανότητά του σαν οδηγός αυτό που έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο είναι το αυτοκίνητο. Ο Φέτελ δεν θα γίνόταν πχ παγκόσμιος πρωταθλητής με μια Force India. Θα βελτίωνε τη θέση της στη βαθμολογία των κατασκευαστών αλλά μέχρι εκεί. O μεγάλος Σουμάχερ μετά τη Ferrari αν δεν γνωρίζαμε την πορεία του θα τον θεωρούσαμε με τις σημερινές του επιδόσεις, στη Mercedes, μετριότητα. Θέλω να πω ότι μετράει και το timing. Να πραγματοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή η τέλεια συνάντηση οδηγού-αυτοκινήτου.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Έρσι είναι Καπετάνιε μου! Όπως και ο Άγιαξ της δεκαετίας του ΄70!Άριστος προπονητής με εκπληκτικούς παίχτες και φοβερή Διοίκηση! Αν ένα από τα τρία έλλειπε, δε θα είχαμε συτό το αποτέλεσμα να δούμε ,τότε, ίσως την τελειότερη ομάδα στον Κόσμο που μόνο η σημερινή Μπάρτσα μπορεί να συγκριθεί!
Υ.Γ.
Επιχειρώ να μπώ στα σχόλιά σου και όταν γράφω και πατώ επιλογή... σβήνουν όλα! Μου το κάνει και σε άλλα blog με τη δική σου δομή!Μάλλον το πρόβλημα είναι δικό μου! Το ψάχνω! Μέχρι τότε πολλές ευχές για υγεία και καλή επιστροφή στην Πατρίδα!

Χρήστος Γ. είπε...

Δεν λαμβάνω και τα σχόλια-απαντήσεις σου στα σχόλιά μου μέσω email ενώ από άλλους είναι εντάξει!!!!!
Καλησπέρα!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Καλημέρα, έχεις δίκιο γιααυτό κι εγώ δεν έχω λάβει mail από τις 5/10!
Το ψάχνω.