Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Κουσελάς, είπα, ξείπα...χωρίς τσίπα!...

Θα διαβάσατε και θα είδατε το σχετικό ρεπορτάζ προ ημερών, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Κουσελάς "τα έχωσε" στον κ. Βενιζέλο λέγοντάς του ότι παρέδωσε, όταν έφυγε από το Υπουργείο λίστα με μεγαλοεισοδηματίες φοροφυγάδες! Ε, λάθος διαβάσατε και λάθος ακούσατε! Και εσείς και ο Εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση! Αυτά δεν έγινα ποτέ! Τα δημιούργησε το άρρωστο μυαλό σας!
Σήμερα ο εντιμότατος κ. Κουσελάς τα αναιρεί όλα!
"Δεν είπα ποτέ ότι παρέδωσα λίστα με φοροφυγάδες", είπε!
Έχουμε κουραστεί να γράφουμε και να σχολιάζουμε τις παλινωδίες των τρομαγμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ!
Εκείνο που γίνεται φανερό, μέρα με τη μέρα είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο παρά για τη δική τους επιβίωση μέσα στο κόμμα που τους εξέθρεψε από το απόλυτο μηδέν που ήταν οι περισσότεροι και τους έκανε να αισθάνονται ισχυροί!
Διαβάστε με προσοχή το βιογραφικό του ανδρός! Με προσοχή! Και μετρήστε χρονολογίες για να βρείτε αν εργάστηκε ποτέ αυτός ο άνθρωπος! Πως να καταλάβει μετά το δράμα του εργαζόμενου που ανέβηκε στη δουλειά του με κόπο, αγωνίες και ρίσκα;
Μόνο οι απίθανοι "Ράδιο Αρβύλα" το είχαν καταλάβει από νωρίς τι νούμερο ήταν και τον έκραξαν εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=dB-43lV3c0k
Απολαύστε το γιατί, μόνο με αριστοφάνεια σάτιρα πρέπει να αντιμετωπίζουμε, πλέον, όλα αυτά τα γελοία πρόσωπα της πολιτικής μας σκηνής!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ "ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ" ΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Έλα ντε! Δεν είναι μόνο αυτός, αγαπητέ μου!Οι περισσότεροι είναι απόφοιτοι αυτής της μεγάλης "Σχολής των Συνδικαλιστών", οι οποίοι κάθησαν για πρώτη φορά σε καρέκλα δουλειάς όταν ανέλαβαν ... Υπουργείο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ:ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ.
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ:
ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,Ή ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ.
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 1:46
Εγώ πουθενά στο κείμενο δεν τον αποκαλώ "τενεκέ"! Για να το λες εσύ, ίσως γνωρίζεις κάτι παραπάνω!Θα τον έλεγα απλώς αναξιόπιστο και μόνο για το ότι γράφει ΚΑΙ αυτός για ... αντιστασιακή δράση!Λοιπόν το 1967 που έγινε η Δικτατορία, ο κύριος ήταν μόλις 12 ετών! Όταν έπεσε ήταν 19!Πότε πρόλαβε!Αλλά έβαλε και αυτός λίγο από τη γκλαμουριά της αντίστασης!Ξέρεις ... ο Έλληνας τσιμπάει σε κάτι τέτοια χωρίς πολύ σκέψη!
Αν τα δημοσιεύματα στον τύπο τα άρθρα σε περιοδικά προσδίδουν σε κάποιον και Ακαδημαϊκή τήβενο, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους! Επαγγελματίας συνδικαλιστής ήταν ο άνθρωπος, προβεβλημένος από τον κομματικό του σπόνσορα, έγραφε και καμιά μαλακιούλα για να περνάει η ώρα!Το θέμα είναι τι εφαρμόζει ΤΩΡΑ από αυτά που έγραφε ΤΟΤΕ;
Τέλος, αν αναφέρεσαι στον Κώστα τον Παπαθανασίου και όχι Γιώργο, η σύγκριση είναι ατυχής γιατί ο Κώστας έχει μια τεχνοκρατική αφετηρία πολύ σημαντικότερη από αυτήν του κ. Κουσελά ο οποίος εν κατακλείδι υπήρξε κλασσική περίπτωση "πολιτικού του κομματικού σωλήνα"!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ, ΠΟΣΟ "ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ" EIΣΑΙ..

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 3:18
Είσαι εκπληκτικός! Έγραψα την απάντηση στις 3:12 και μου απάντησες στις 3:18!!!
Πότε πρόλαβες να τη διαβάσεις και να γράψεις και την απάντηση; Έτοιμη την είχες! Ας είναι, αστειεύομαι!
Ναι, είμαι "κολημένος" με την αλήθεια και την έρευνα! Δε δέχομαι πλέον τίποτα "ως έχει"! Από κανέναν!
Και με αηδιάζουν οι υπερτιμημένοι ψεύτες που ξεγέλασαν ανθρώπους και τους διατήρησαν για χρόνια σ΄αυτό που ήξεραν καλά να κάνουν: Τη νομή της εξουσίας! Τη "νομή" με την αρχέγονη έννοια της λέξης!

Ανώνυμος είπε...

AYTH THN ARISTOFANIA SATIRA THN EPEXE APOPSE O LAKHS STON ALFA.
KAI TI DEN EIPE O KARAGIOZHS GIA TIS LISTES!