Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Το Antinews πονάει, κύριε Παπαχελά;


Η χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή "Νέοι Φάκελοι" του κ. Παπαχελά, ήταν πολλαπλώς αποκαλυπτική!
-Πρώτον, γιατί αποκάλυψε ότι κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν και προσπαθούν να πείσουν όλους τους Έλληνες γι αυτό, ότι μοναδική λύση για να ... σωθεί η χώρα είναι αυτή της ανυπαρξίας αντίδρασης στα κελεύσματα των πιστωτών μας!
-Δεύτερον, γιατί σε αντίθεση με ότι διαδίδεται αρμοδίως, η παρουσία του κ. Χρύσανθου Λαζαρίδη, που ήταν και ο προσκεκλημένος της εκπομπής, έδειξε έναν άνθρωπο με ολοκληρωμένη άποψη για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας, ενημερωμένο με επάρκεια και αποφασισμένο να μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας και όχι με υπεκφυγές! Υπ΄αυτήν την έννοια η εκπομπή "έγραψε" μια μεγάλη επιτυχία, γιατί έβγαλε στο προσκήνιο ένα στενό συνεργάτη  του Σαμαρά ο οποίος εβάλετο από πολλούς!
 Τώρα καταλάβαμε γιατί! Ο άνθρωπος, απλώς δεν παίζεται! Χαλαρός συγκεκριμένος, με άποψη, είναι ότι μπορεί να σημαίνει η φράση "Νέος Πολιτικός"!
-Τρίτον, γιατί επιβεβαίωσε τη λαϊκή ρήση ότι "ο θυμός είναι κακός σύμβουλος"!
Η επιμονή του κ. Παπαχελά, να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την ηλεκτρονική εφημερίδα "Antinews" και ο χαρακτηρισμός των χιλιάδων σχολιαστών της ως "κουκουλοφόρων", υπήρξε τουλάχιστον ατυχής και ως προς την ουσία της λέξης αλλά και ως προς τον επιδιωκόμενο σκοπό, αφού από σήμερα θα προστεθούν κάποιες χιλιάδες αναγνώστες του "Antinews"!
Κάποιοι των "συμβατικών " μέσων ενημέρωσης, πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι τα "πράγματα" αλλάζουν! Δε μπορούμε να ξέρουμε αν θα αλλάξουν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, αλλά δεν μπορούμε επίσης και δεν πρέπει, να εμποδίσουμε αυτή την τάση!
Εκτός αν ο κ. Παπαχελάς θέλει να μας επαναφέρει στην εποχή του Όθωνα στην οποία, όπως γράφει κάπου ο Σουρής, νομίζω:
"Είν΄ελεύθερος ο Τύπος,
φτάνει μόνο να μη βλάψεις
Της Αρχής τους Υπαλλήλους,
Τους Κριτές, τους Υπουργούς της
Και των Υπουργών τους φίλους!
Είν΄ελεύθερος ο Τύπος, φτάνει μόνο να μη γράψεις!"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KIAN AKOMA EINAI TOY LAZARIDH TO ANTINEWS MALLON KALI DIAFIMISI TOY EKANE O PAPAXELAS!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 3:34
Αυτό να λέγεται! Θα καταγράψει χιλιάδες "χτυπήματα" σήμερα!