Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

"...η ήττα είναι ορφανή"!...

Θυμάστε τον κ. Πανταζή Χρονόπουλο; Όχι; Ούτε κι εγώ!
Μέχρι σήμερα το πρωί, που διάβασα ότι ο εντιμότατος κ. Παντελής Χρονόπουλος, τέως Δήμαρχος Ζαχάρως, κηρύχθηκε οριστικά έκπτωτος από το αξίωμα του Δημάρχου!
Ναι,ναι, πρόκειται για το σερίφη που έχει φωτογραφηθεί να πυροβολεί στον αέρα δημόσια! Είναι ο Δήμαρχος, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, που με το σχέδιό του να φέρει γυναίκες από τη Ρωσία για τα άγαμα παλληκάρια της Ζαχάρως, ενέπνευσε το σκηνοθέτη Κίμωνα Τσακίρη και γύρισε την ταινία "Sugartown: οι γαμπροί"!
Έχει μερικές καταδίκες, μέχρι και για τις φωτιέςς του 2007 έχει παραπεμφθεί σε δίκη, "περίεργη παραγραφή αδικήματος του" σύμφωνα με τη ΒικιπαίδειΑ, Αστυνομικός κατά κύριο επάγγελμα και σύμφωνα με δήλωση του Μαυρίκη, ναι, ναι εκείνου του κυρίου με τις υποκλοπές, κατέχει το μεγαλύτερο μέρος εκείνου του αρχείου! Την περίοδο εκείνη, ήταν, λέει, στην υπηρεσία του Ευάγγελου Γιαννόπουλου!
Είναι πάρα πολλά αυτά τα οποία μπορεί να καταγράψει κανείς για το "φαινόμενο" Χρονόπουλος, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του σημερινού μου σημειώματος!
Διαβάζοντας σήμερα την είδηση, πρόσεξα πόσο λιτή, πόσο άχρωμη και πόσο "ορφανή", τελικά, ήταν!
Είμαι σίγουρος ότι όταν, το 2002 και το 2006, κατακτούσε με άνεση το Δημαρχιακό Θώκο, τα κανάλια που μετέδιδαν "ζωντανά" τα αποτελέσματα, θα πρασίνιζαν με καμάρι την περιοχή της Ζαχάρως! Καθαρό πράσινο! Χωρίς τις "λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις"!
Σήμερα, η είδηση της "πτώσης", είναι "ορφανή"!
Όπως και η ήττα! Η κάθε ήττα!
Δε θα μου φανεί περίεργο, αν ο εντιμότατος κ. Χρονόπουλος, αρχίσει να απειλή με αποκαλύψεις!
Το έκανε, εγκαίρως, ο Άκης και δεν του άνοιξαν μύτη!
Πόσο μάλλον αυτός, που δε φαίνεται να έχει την κλάση και τη γκλαμουριά του Άκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: