Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μας δουλεύουν ή είναι εντελώς ανίκανοι;

Στην Αρένα της Αρχαίας Ρώμης, το "αιμοδιψές" κοινό, περίμενε την τελική πτώση των μονομάχων για να αρχίσει τους λυτρωτικούς αλαλαγμούς του! Λυτρωτικοί, γιατί αυτός ήταν και ο κύριος σκοπός της Μονομαχίας: Ψυχική κάθαρση του θεατή, ώστε να μην ασχολείται με την κατάσταση καθημερινής δουλείας στην οποία τον είχε ρίξει το εν πολλοίς διεφθαρμένο Καθεστώς!

Στην Αρένα της σύγχρονης Ελλάδας, η ανθρώπινη δουλεία στην οποία μας έχει ρίξει το "Σύστημα Των Πολιτικών Τζακιών" των τελευταίων 35 χρόνων, ζητάει εδώ και περίπου δύο χρόνια τους μονομάχους της, να τους δει στα "μαρμαρένια αλώνια" να δίνουν την "τελική λύση" του δράματος!

Και η Κυβέρνηση των πονηρών, αθλίων και γνήσιων συνεχιστών του παπανδρεϊσμού πολιτικών, προσφέρει κατά διαστήματα ό, τι τραβάει η ψυχή του οργισμένου πλήθους της Αρένας!

Τελευταία προσφορά-αντίβαρο στην προγραμματική και διαχειριστική ανικανότητα του "ντουέτου" Παπανδρέου-Βενιζέλου, η από καιρό αναμενόμενη "λίστα" των μεγαλοφειλετών προς το Δημόσιο!

Έξη χιλιάδες ονόματα! Διαλιέχτε!!!

Τριανταένα δισεκατομμύρια! Άλλα τόσα είχε πει ο Γιώργος προεκλογικά ότι ήταν ο ανείσπραχτος ΦΠΑ! Να τι φταίει για τη φτώχεια μας! Αδερφέ, σωθήκαμε!

-Αμ δε, που σωθήκαμε!

Ακόμα κι αν δε μπει κανείς σε λεπτομέρειες, εκείνο που προκύπτει από μια πρώτη ανάγνωση της "λίστας", είναι ότι τα τέσσερα πέμπτα των οφειλών είναι ό,τι αποτελούν για τις Τράπεζες τα "Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια"! Αυτά για τα οποία δεν υπάρχει ελπίδα και δυνατότητα να εισπραχθούν! Αυτά τα ποσά, δεν υπολογίζονται στους Ισολογισμούς!


Οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις που φέρονται να οφείλουν διάφορα ποσά, είναι ήδη εκτός λειτουργίας από χρόνια! Γιατί δεν μπόρεσε το Ελληνικό Κράτος, δηλαδή οι Κυβερνήσεις, δηλαδή και η σημερινή Κυβέρνηση, να εισπράξουν μέρος των χρημάτων αυτών πριν πολλά χρόνια;

Αλλά από ποιον να εισπράξουν! Από τον ΟΣΕ, την ΚΥΔΕΠ και τα άλλα εκτροφεία οικονομικών σκανδάλων από τρόφιμους-υπαλλήλους εξαγορασμένων συνειδήσεων;

Μα, σε αυτούς στηρίχτηκε η τριακονταετής παντοδυναμία του ιδεολογικού συρφετού με τον κωδικό τίτλο ΠΑΣΟΚ! Γίνεται τώρα να κατηγορούμε τα παιδιά μας!
Αλλά, και αν ακόμα υπερβάλω και αν ακόμα η μη βεβαίωση και είσπραξη των ποσών αυτών, μερικών τουλάχιστον, οφείλεται σε ολιγωρία οικονομικών υπαλλήλων, δεν είδαμε να ανοίγει μύτη και προς αυτή την κατεύθυνση, ίσως γιατί, "δικά μας παιδιά είναι" βρε αδερφέ!

Όμως, το κοινό της "Αρένας" πονήρεψε! Ο "άρτος", έγινε πανάκριβος και τα "θεάματα" θα τα προσδιορίζει το πλήθος!

Το μόνο αίμα που ζητάει πλέον η "Αρένα", είναι τι δικό σας! Είναι το αίμα όλων αυτών που έκλεψαν τα τελευταία χρόνια και τους απαλλάσσετε, έναν-έναν!

Είναι το αίμα όλων, όσοι τα δύο τελευταία χρόνια " ...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμένατε, ίσως, κάποιο θάμα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: