Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τι λε, ρε Παναγιωτακόπουλε!...

Μερικοί άνθρωποι, θαρρώ, πως κάνουν μεγαλύτερο θόρυβο σε τούτη τη Χώρα από αυτόν που, ενδεχομένως, τους επιτρέπει η θέση τους και η προσφορά τους! Μερικοί άνθρωποι έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου και των συντεταγμένων της ισορροπίας! Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι εκφράζουν τον Έλληνα και ότι μπορούν να μιλάνε συνεχώς για λογαριασμό του!
Αυτό, δεν έγινε τυχαία με τους ανθρώπους αυτούς!
Η "ύβρις" αυτή (και αυτή) καθιερώθηκε στη Χώρα μας με την έλευση του ολοκληρωτικού ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και την ταύτιση των κομματικών συμφερόντων του με αυτά του Λαού! Είχε ένα μαγικό τρόπο να το πετύχει αυτό!
Και είχε και ένα "μάγο" της διγλωσσίας, του λαϊκισμού και της γαλιφιάς που μπορούσε να σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Και τα πούλησε!
Δημιούργησε μια νέα τάξη ανθρώπων οι οποίοι επρόκειτο να επιβιώσουν τα επόμενα χρόνια μέσα από τις κομματικές και κρατικές θέσεις και να χρησιμοποιούν ως "πάσο" την κομματική ταυτότητα με την κατά κόσμον κωδική ονομασία "πρασινοφρουρός"!
Γνωστά και χιλιοειπωμένα πράγματα, θα μου πείτε, αλλά καλό είναι να τα επαναλαμβάνουμε μήπως και καταλάβουμε κάποτε πως φτάσαμε στον πάτο!
Εκλεκτό και υπερτιμημένο, θρασύτατα παρεμβαίνον στο δημόσιο βίο και ύποπτα κολλημένο στη δεκαετία του ΄80, άτομο είναι και ο κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος κατά καιρούς εννοεί να μας υπενθυμίζει ποιος φταίει για την κατάντια μας, εξυμνώντας το "Κοινωνικό Κράτος" της δεκαετίας του ΄80, μια δεκαετία που το 80% των σκεπτόμενων Ελλήνων θέλει να ξεχάσει!
Το επίσημο βιογραφικό του κ. Παναγιωτακόπουλου, της ιστοσελίδας του ΠΑΣΟΚ, στη θέση "επαγγελματική δραστηριότητα", αναφέρει;
-"Διετέλεσε Πρόεδρος του ΟΠΑΠ από το 1993 έως το 1994, είναι τραπεζικός Υπάλληλος"!
Αυτά τα ολίγα!
Στη θέση "πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα", σβήνουμε την κοινωνική, γιατί δεν υπάρχει και διαβάζουμε έξη αράδες κομματική δραστηριότητα με προεξάρχουσα αυτή του αναπληρωτή γραμματέα και γραμματέα ...κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ!
Στελεχάκι γάμα κατηγορίας, λοιπόν ή κομματικό ενεργούμενο για να αποτελεί με τα λεγόμεν

ά του τον κυματοθραύστη της λαϊκής οργής και να ξαναξεγελάει το λαουτζίκο με την ψευδαίσθηση ότι "να, ρε, υπάρχουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ υγιείς δυνάμεις που αντιστέκονται! Άρα δεν τελείωσαν όλα"!
Γιατί, κάθε φορά τα "βάζει" με κάποιους υπουργούς, οι οποίοι λόγω αντικειμένου δεν είναι ιδιαίτερα αρεστοί στην κοινωνία και δεν τα βάζει με το κόμμα του και τον εμπνευστή και τοποτηρητή αυτής της πολιτικής στη χώρα μας;
Τελευταίο θύμα του ο κ. Μόσιαλος, με ό,τι του καταμαρτυρεί για το πολιτικό του παρελθόν! Και διαβάστε τι του ανταπάντησε ο ... σύντροφος Μόσιαλος!
Αλλά, τι να πει κανείς!
Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιωτακόπουλε!
Αρπάζει ευκαιρίες με ιδεολογικές αποστασίες και για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί αριβίστες - πολιτικούς τυχοδιώκτες!
Χθες ήταν οι προνομιούχοι των "κλαδικών", σήμερα η λομπίστες των ΜΚΟ!
-"Όμορφος κόσμος, ηθικός αγγελικά πλασμένος"!
Αν η Ιστορία είχε διάθεση να ασχοληθεί με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε έστω και μετά από χρόνια, πώς κάποιοι σαν τον Κατσιφάρα, τον Κουλούρη τον Άκη και κάποιους άλλους απίθανους τύπους, παρέμεινα επί χρόνια Υπουργοί!
Ίσως τότε και να μαθαίναμε από που αντλεί αυτή τη δύναμη κάποιος κ. Παναγιωτακόπουλος, αγνώστων και ανεξερεύνητων λοιπών προσόντων και αναστατώνει κάθε τόσο την πολιτική με τις ανιστόρητες παπαριές του και δεν του δείχνει κάποιος από το ΠΑΣΟΚ την έξοδο!
Όχι τίποτ΄άλλο, μπορεί να έχει ταλέντο στα τραπεζικά ο άνθρωπος!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..
ΟΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ..

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 2:23
Ποιος σου είπε ανώνυμε φίλε ότι μου κάνει εντύπωση το ότι "...συμφωνούν πολλοί μαζί μου";
Ποιος σου είπε ότι με "καίει" το αν συμφωνούν πολλοί μαζί μου;
Όσο για τη "γνωμάτευσή" σου περί των "εγκεφαλικών κυττάρων", σεβαστή η άποψή σου!
'Αλλωστε οι απόψεις είναι όπως και η κωλοτρυπίδα!
Ο καθένας έχει από μια!