Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ολική Έκλειψη Πολιτικής Ευθύνης!...

Απόψε είναι σε εξέλιξη ολική έκλειψη Σελήνης! Η λαϊκή παράδοση λέει ότι δεν είναι καλό να παίρνεις σοβαρές αποφάσεις όταν το φαινόμενο είναι δε εξέλιξη, γιατί επηρεάζει δυσάρεστα τον εγκέφαλο! Όσοι έχουν εγκέφαλο!
Απόψε ο Πρωθυπουργός, αγνόησε την παράδοση και πήρε μια λάθος απόφαση! Έντρομος τις τελευταίες ημέρες από την παταγώδη αποτυχία της Κυβέρνησής του και θορυβημένος από τη δυναμική των "Πλατειών", άφησε να εννοηθεί ότι θα συμφωνούσε με το άλλο μεγάλο κόμμα της χώρας σε μια Κυβέρνηση συνεργασίας, αποδεχόμενος μάλιστα και τους όρους που του έβαλε ο κ. Σαμαράς, για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, αλλά και της αυτονόητης προϋπόθεσης ότι δεν θα έπρεπε να είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός!
Αλλά, "Το (βαθύ) ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό"!
Μόλις ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε τη συμφωνία στα στελέχη του κόμματός του, λειτούργησαν τα προαιώνια αντανακλαστικά αυτοσυντήρησης που διαθέτει το κόμμα αυτό και πριν ολοκληρωθεί η έκλειψη της Σελήνης ανακοινώθηκε η έκλειψη της κοινής λογικής και του αυτονόητου!



Για μια ακόμα φορά το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" έβαλε τα κομματικά και συντεχνιακά συμφέροντα πάνω από τα εθνικά!


Για μια ακόμα φορά το κόμμα αυτό σπρώχνει τη χώρα σε μια περιπέτεια χωρίς επιστροφή για να μη χάσει τα κεκτημένα, αυτό και οι καλοβολεμένοι συνδικαλιστές του!


Αλλά, όπως είπε και ο Σαμαράς, "Το λόγο τώρα τον έχει ο Λαός"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: