Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ζητείται Κυβέρνηση να παραλάβει την πέμπτη δόση!!!

Τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ώρες, μόνο με τα όσα γίνονταν τον Ιούλιο του 1974 μπορούν να συγκριθούν!
Μόνο που τότε είχαμε με την κατάρρευση μιας Στρατιωτικής Κυβέρνησης που την αποτελούσαν δοτοί υπουργοί χωρίς μια κομματική συνοχή και έναν επίσης δοτό Πρωθυπουργό εξαφανισμένο, ενώ τώρα έχουμε μια Κυβέρνηση και έναν Πρωθυπουργό με νωπή την θριαμβευτική λαϊκή εντολή και μέχρι πριν λίγους μήνες μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία! Άρα, δεν υπάρχει σύγκριση ως προς τους πρωταγωνιστές αλλά μόνο ως προς το διαφαινόμενο αποτέλεσμα!
Τα παιδαριώδη λάθη του Πρωθυπουργού στις τελευταίες 24 ώρες δεν γίνονται από πολιτικούς ούτε μέσα σε μια ολόκληρη πολιτική καριέρα! Ακόμα και σήμερα, ενώ η Έλληνες ξύπνησαν με την ελπίδα ότι θα ακούσουν τα ονόματα των νέων Υπουργών, όπως τους είχε ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός τους, άκουγαν από τα κανάλια και τα ραδιόφωνα ότι αυτό ενδεχομένως να αργούσε λιγάκι γιατί η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εγκαλούσε τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό της με το ερώτημα της άρσης της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του! Απίστευτα πράγματα!
Οι πληροφορίες πίσω από τις ειδήσεις, λένε ότι για ό,τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες ο Πρωθυπουργός και η ηγετική ομάδα γύρω του, δεν έχουν ενημερώσει ούτε τους Υπουργούς, ενώ οι Βουλευ
τές του Κόμματος βρίσκονται σε μαύρα σκοτάδια! Και όλα αυτά από τον άνθρωπο που θέλησε να τα βγάλει όλα σε "δημόσια διαβούλευση"!
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και αναμένεται από το πανελλήνιο το τέλος της, το οποίο μπορεί να σημάνει καθοριστικές εξελίξεις για τη χώρα!
Μια χώρα που είναι ερείπιο, χωρίς χρήμα , χωρίς Κυβέρνηση και κυρίως, χωρίς ελπίδα!
Οι ξένοι παρακολουθούν έκπληκτοι τα συμβαίνοντα και αναζητούν Κυβέρνηση να παραδώσουν την πέμπτη δόση σα να λένε:
-Καλά, μη διαλύεστε, σας τα δίνουμε και θα σας δώσουμε κι άλλα!
Αν είστε χρήστες του διαδικτύου κάντε μια "γύρα" στα blog που στηρίζουν, στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο προσωπικά! Τα έχουν χαμένα οι άνθρωποι! Κάποιοι από αυτούς γράφουν τα χειρότερα για όσους εγκατέλειψαν το σκάφος, αλλά για την περίπτωση αυτή θα κάνουμε μια άλλη ανάρτηση τις αμέσως προσεχείς ώρες!

2 σχόλια:

firiki2010 είπε...

Δεν περιμένω κάτι άμεσα από την Κοινοβουλευτική Ομμάδα. Οπως θα είδες επιστρατεύθηκαν ακόμα και σενάρια περί "Ιουλιανών". (Και μάλιστα και από αυτόν τον απίθανο Διαμαντίδη που μια μέρα μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για πώλησα του ΟΛΠ διατύπωσε ενώπιον των εργαζομένων την αντίθεση του)
Οπως και να έχει, ο Παπανδρέου τους έχει χάσει τους βουλευτές του. Τον κρατάνε απλά επειδή λέγεται Παπανδρέου και πολύς κόσμος είναι κολλημμένος με κάτι τέτοια.
Εξαιρετική η παρατήρηση για το Ευρωπαικό: "Καλά, μη διαλύεστε, σας τα δίνουμε και θα σας δώσουμε κι άλλα!"

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ firiki2010:
Ο μπαμπούλας των "Ιουλιανών", καλά διατηρημένος, και η νομή της εξουσίας, κράτησαν ενωμένο αυτόν τον ιδεολογικό αχταρμά για πάνω από 35 χρόνια!Το μόνο που τους έχει μείνει τώρα, είναι αυτό που γράφεις το όνομα Παπανδρέου!