Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Champions League!..

Με έναν Πρωθυπουργό να ψεύδεται και να αυτοδιαψεύδεται συνεχώς! Με μια Κυβέρνηση να έχει χάσει τη μπάλα και να αναζητεί, όχι λύσεις, αλλά συνενόχους και με έναν λαό να μη μπορεί να αφομοιώσει τα απανωτά χτυπήματα, η Λύση είναι μία, προσφέρεται το Σάββατο 28/5/2011 και έχει την κωδική ονομασία:
Όχι οποιοδήποτε Champions League, αλλά το φετινό! Με αντίπαλες δύο Ομάδες Θρύλους! Σε όλα! Σε Ιστορία, σε οργάνωση, σε ποιότητα, σε επαγγελματισμό! Με στιβαρές διοικήσεις! Με ευφυείς Προπονητές! Με μοναδικούς παίχτες "σολίστες", αλλά και με καταπληκτική ομαδικότητα! Ίσως οι πιο "φιλοσοφημένες" ομάδες του Πλανήτη! Με σεβασμό , όχι μόνο στους οπαδούς τους, αλλά στους φιλάθλους όλου του Κόσμου!












Με δύο πανέξυπνους Προπονητές!

Alex Ferguson, ή Sit Alex από τη μια και ο Josep Guardiola!

Ο πρώτος διαθέτει ταχύτατη σκέψη και ανάλογη αντίδραση στα εμφανιζόμενα προβλήματα! Η σκέψη του πρέπει να έχει την ταχύτητα των σιαγόνων του όταν "μασάει" τσίχλα!

Ο δεύτερος, άτομο με πιο χαμηλό προφίλ, όταν εκθειάζει τη μεγάλη του αντίπαλο τη Real και τον Προπονητή της, δε ξέρεις αν σοβαρολογεί ή κάνει πλάκα! Έχει σπάσει τα νεύρα του Jose Mourinho!

Κοινό χαρακτηριστικό τους η ευφυΐα! Γιατί δε βρίσκονται τυχαία στην κορυφή του Ολύμπου του Ποδοσφαίρου!

Τη γιορτή αύριο, θα συμπληρώσουν, ένα καταπληκτικό Γήπεδο το Wembley, και ένας φίλαθλος κόσμος με υποδειγματικό Ποδοσφαιρικό Πολιτισμό! Όπως εμείς οι Έλληνες, ένα πράγμα!

Το Σάββατο 28/5/2011 στον Τελικό Κυπέλλου του Champions League, δεν είμαστε με καμιά από τις δύο φιναλίστ!

Γιατί είμαστε με το Ποδόσφαιρο!

2 σχόλια:

firiki2010 είπε...

Μια και είσαι Φιλαθλος (τέτοιος λέω πως είμαι κι εγώ) είπα να μοιραστώ μαζί σου μια σκέψη μου που δεν βρήκα αφορμή ακόμα να την ανεβάσω στο firiki2010 κι έχει σχέση με το πνεύμα της Ομάδας στον αθλητισμό και όχι μόνο
Ο λόγος που πήρε ο ΠΑΟ το Ευρωπαικό στο μπάσκετ είναι ότι κατά την απονομή ο Διαμαντίδης δεν σήκωσε μόνος του την κούπα, αλλά φώναξε και τους δυο παλιούς Μπατιστ και Τσαρτσαρή να την σηκώσουν ΜΑΖΙ!

ΥΓ Δεν φαντάζομαι να εκλάβεις το σχόλιο μου ως πείραγμα επειδή είσαι Ολυμπιακός. Εξ άλλου ούτε κι εγώ είμαι Παναθηναικός.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Φίλε μου, άλλο τα πειράγματα, που είναι απαραίτητα κυρίως ανάμεσα σε οπαδούς-φιλάθλους και άλλο το "Αθλητικό Πνεύμα", που μπορεί και πρέπει να υπάρχει σε όλα τα σπορ. Τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή που περιγράφεις, δε μπορεί παρά να μας τονώνουν το ηθικό και να ελπίζουμε ότι τίποτα δε χάθηκε ακόμα, στον αθλητισμό τουλάχιστον!