Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ένας ακόμα αναξιόπιστος Πολιτικός!...

Το βίντεο που ακολουθεί, το είδαμε στο blog taxalia της Θεσσαλονίκης!
Το βρήκαμε στο You Tube και το δημοσιεύουμε, γιατί νομίζουμε ότι αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα, χωρίς να είναι το μόνο, αναξιόπιστου πολιτικού προσώπου, θρασύδειλου δημόσιου λειτουργού που κρύβεται πίσω από τη Βουλευτική του ασυλία ενώ παρανομεί και χειροδικεί κατά χαμηλόμισθων εντεταλμένων υπαλλήλων του Κράτους και τέλος, γιατί είναι χαρακτηριστικό ντοκουμέντο, ανάμεσα σε πολλά άλλα, γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!
Να σημειώσουμε ότι η "πώληση" των υπηρεσιών του Λιμανιού θα απέδιδαν περίπου 3 δις ευρώ για τα χρόνια της μίσθωσης, χωρίς να βγαίνουν από δημόσια ταμεία χρήματα για μισθοδοσία και άλλα έξοδα συντήρησης και αναβάθμισης του Λιμανιού!
Τι θα κάνετε τώρα κ. Καστανίδη, Υπουργέ της Κυβέρνησης που θα ξεπουλήσει όσο-όσο το Λιμάνι;Αξίζει να προσέξετε και το σχολιασμό κάτω από την εικόνα του καναλιού του εργολάβου!


"Επίθεση λιμενικών στον Καστανίδη" και όχι του Καστανίδη στους λιμενικούς!


Αλλά επειδή η πουτάνα η Ιστορία εκδικείται τους παραχαράκτες της, ακούστε τον Καστανίδη να ζητάει τα ονόματα των λιμενικών που του "επιτέθηκαν"! Σήμερα αυτός καλύπτει με το απόρρητο τα ονόματα των Βουλευτών που ζητάνε αναδρομικά δεκάδων εκατομμυρίων!


Και ο άνθρωπος αυτός είναι υπουργός Δικαιοσύνης!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ke to eixa gia sovaro to atomo!