Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κύπελο Ελλάδας: Η απόλυτη ξεφτίλα!...

Με το πρώτο γκολ από καθαρή και εμφανή θέση οφ-σαιντ και άλλα δύο όμορφα, η ΑΕΚ νίκησε τον Ατρόμητο Αθηνών με 3-0 και κατέκτησε το 14ο κύπελο στην ιστορία της!
Το παιχνίδι ήταν άτεχνο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν κουρασμένες! Το πρώτο γκολ, από εμφανή θέση οφ-σαιντ μπήκε σε καθοριστικό σημείο και ενώ η ΑΕΚ δεν είχε δείξει τίποτα το ενδιαφέρον!
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οπαδοί της ΑΕΚ έκοβαν βόλτες στο ταρτάν του ΟΑΚΑ, ενώ ο χώρος μπροστά στους δύο πάγκους έμοιαζε με πασαρέλα! Όποιος ήθελε σουλατσάριζε!
Την παταγώδη οργανωτική αποτυχία ολοκλήρωσε η εισβολή φιλάθλων της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που ανάγκασε το Διαιτητή κ, Κάκο να σφυρίξει τη λήξη εφτάμιση λεπτά νωρίτερα από τον επιπλέον χρόνο εννέα λεπτών, που ο ίδιος είχε προσδιορίσει!
Απόλυτη οργανωτική, ποδοσφαιρική, διαιτητική και οπαδική ξεφτίλα που έδωσαν τη χαριστική στο θεσμό του Κυπέλου!
-Αν έχουν φιλότιμο οι υπεύθυνοι, πρέπει μέχρι το πρωί να έχουν παραιτηθεί!
-Αν έχει "αδένες" η διοίκηση του Ατρομήτου, πρέπει απόψε κιόλλας, να κάνει ένσταση με προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ!
Αυτή η ξεφτίλα στο ποδόσφαιρο μιας χώρας που έχει πάρει και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δε μπορεί να συνεχιστεί!

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

θα ακουστει κοινότοπο, αλλά έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Υπάρχει άραγε κάποιος τομέας που να μην τον έχουμε ευτελίσει;
Πόσο βάθος έχει αυτός ο γαμημένος ο τενεκές;

mahler76 είπε...

είναι εμφανές νομίζω πως η Χώρα μας δεν έχει πλέον πάτο σε κανένα τομέα.

Χρήστος Γ. είπε...

1. Ο τενεκές είναι πολύ βαθύς ή χωρίς πάτο.
2. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατακτήθηκε λόγω "φάρδους". Γι΄αυτό και δεν έπαιξα κανένα ρόλο μετά. Δεν ήμασταν έτοιμοι για τέτοια μεγαλεία
3. Ένας τρόπος υπάρχει για να συνέλθει το ποδόσφαιρο, δηλαδή αυτοί που το διοικούν. Δυναμική παρέμβαση της πολιτείας (ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ!!!) με αναστολή λειτουργίας του για 2-3 χρόνια.

Δεν θα το κάνουν όμως γιατί δίνουν μεγάλη σημασία στο πολιτικό κόστος. Μόνο που δεν βλέπουν ότι ο ένας έχει φτάσει στο 18% και ο άλλος στο 21% και δεν λένε να καταλάβουν ότι ανάλογες πολιτικές έφεραν σε αυτά τα ποσοστά αυτούς αλλά και τη χώρα!!!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ mahler76:
@ chrisgio:
Είναι εμφανής η έλλειψη στοιβαρής ηγεσίας!
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και όλη η Ε.Ε. αλλά στις άλλες χώρες υπάρχουν θεσμοί,κρατικοί και ιδιωτικοί, οι οποίοι λειτουργούν, έστω με γνώμονα το συμφέρον (ΟΥΕΦΑ, ΦΌΡΜΟΥΛΑ 1 κ.λ.π.), αλλά όμως λειτουργούν και όποιος τολμήσει να τους ευτελίσει τον τρώει το μαύρο σκοτάδι!
Μια ηγεσία που θα εμπνέει, θα επιβάλλει το πρόγραμμά της και θα το εφαρμόζει! Μια ηγεσία που δε θα ακολουθεί τις μάζες, αλλά θα τις οδηγεί αυτή σε ένα προγραμματισμένο και ελπιδοφόρο μέλλον! Μια ηγεσία που δε θα ντρέπεται γι αυτά που πιστεύει ότι μπορεί να κάνουν καλό στην Πατρίδα και δε θα κρύβεται πίσω από ιδεολογικές, ομιχλώδεις και αποπροσανατολιστικές ταμπέλες!
Τη βλέπετε πουθενά αυτή την ηγεσία; Γιατί εγώ δεν τη βλέπω!

Χρήστος Γ. είπε...

Γεια σου Σαλωνίτη
Βλέπω ότι δεν ζητάω μόνο εγώ πολλά!!!
Για την αναφορά σου στην ΟΥΕΦΑ και την F1 έχω να πω ότι η ΟΥΕΦΑ έχει πολλά καρβέλια να φάει για να μοιάσει την F1. Αλλά αυτά μπορούμε να τα πούμε σε μια άλλη ευκαιρία!
Όσο για την "ηγεσία" πάσχουμε και οι 2 από την ίδια οφθαλμολογική νόσο!