Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Φόρα την kapotta, ρε Julian!*

*Kapotta: Χοντρό πανωφόρι με κουκούλα από τρίχες γουρουνιού, που φορούσαν οι τσοπάνηδες, (Ιταλική λέξη).
Το προφυλακτικό, ως προαιρετικό παρελκόμενο "εργαλείο" της σεξουαλικής διαδικασίας, έγινε περισσότερο γνωστό στην παγκόσμια κοινωνία με την εμφάνιση του υιού HIV, γνωστότερου και ως υιού του "ειτζ "! Θα λέγαμε ότι επεβλήθη η χρήση του λόγω του φόβου της εξάπλωσης της ασθένειας αλλά και λόγω της αδυναμίας της παγκόσμιας κοινότητας να ανακαλύψει αποτελεσματικό φάρμακο κατά του υιού!
Πολλοί "γενναίοι", αψηφούσαν την αναγκαιότητα της χρήσης του και άλλοι, όπως το "Βατικανό" την ... καταδίκαζαν, ερμηνεύοντας με το δικό του τρόπο την Ευαγγελική προτροπή "αυξάνεστε και πληθύνεστε..", άποψη, την οποία ήδη αναθεώρησε ο νέοα Πάππας Βενέδικτος! Ο τελευταίος, γνωστός, "γενναίος" που δεν έκανε χρήση προφυλακτικού, είναι ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks, καταζητούμενος ήδη γι αυτήν την πράξη του, κ. Julian Assange! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!
Πριν λίγο καιρό, κάποιο δαιμόνιο παιδαρέλι, περί του οποίου λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά, δημιούργησε έναν "ιστότοπο" με την ονομασία "Wikileaks", με σκοπό ομολογούμενο και διαφαινόμενο να δημοσιεύει απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ μέσω των οποίων η Αμερικανική Κυβέρνηση "διευθετεί" παγκόσμια προβλήματα και επιβάλλει την παρουσία της όπου και όταν αυτά προκύπτουν! Και όχι μόνο! Τ ο θράσος του νεαρού, του οποίου κατά πληροφορίες ο δείκτης νοημοσύνης του αγγίζει τα όρια της ευφυίας, δεν έχει προηγούμενο, αφού ο αφιλότιμος, κάθε φορά που συγκεντρώνει στοιχεία, επίσημα έγγραφα δηλαδή, προαναγγέλλει κιόλας τη δημοσίευσή τους, κάνοντας κάποιους από τους ισχυρούς της γης και κάποια ενεργούμενά τους να χάνουν τον ύπνο τους!
Έτσι, μετά την έναρξη πριν λίγα εικοσιτετράωρα, της δημοσίευσης κάποιων απόρρητων εγγράφων αμερικανικών υπηρεσιών που αφορούν σε διάφορες χώρες, άρχισε ένα ανηλεές κυνηγητό του "τρομερού" παιδιού από τον διεθνή χωροφύλακα!
Το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει ότι ο Julian Assange, "... είναι ένας πολιτικός ηθοποιός, αποφασισμένος να υπονομεύσει τη διεθνή διπλωματία, θέτοντας σε κίνδυνο τις προσπάθειες για επίλυση προβλημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο"! Η αλήθεια είναι ότι τον έχουν στριμώξει άσχημα! Ήδη, αλλάζει συνεχώς διευθύνσεις, τόσο αυτός όσο και η έδρα της Εταιρείας του! Το αδίκημα, για το οποίο κατηγορείται και διώκεται, είναι πολύ σοβαρό: "Δε φόρεσε προφυλακτικό κατά τη διενέργεια μιας συναινετικής σεξουαλικής πράξης", στη χώρα του από καταβολής κόσμου ελεύθερου έρωτα τη ... Σουηδία!
Δε θα μπούμε στην ουσία των αποκαλύψεων του τρομερού παιδιού, αφού ό, τι γνωρίζουμε σχετικά, είναι πολύ λίγα πράγματα!Δε θα παραλείψουμε, όμως να σχολιάσουμε με σκεπτικισμό:
Φαντάζεστε να υποστεί ένα τέτοιο πλήγμα η παγκόσμια ελευθεροτυπία γιατί κάποιος δε φόρεσε ... προφυλακτικό; Άδικο δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: