Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος είναι ο κ. "Χ";

Εδώ και λίγες εβδομάδες, έχει "πέσει" στα ψιλά της δημοσιότητας μια πληροφορία, η επιβεβαίωση της οποίας θα φέρει τα πάνω- κάτω στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας!
Οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, λέει η πληροφορία, έχουν βάλει στο στόχαστρο, πρώην Υπουργό, εκτός πολιτικής σήμερα, του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος φέρεται να κατέχει περίπου 180 ακίνητα που λογιστικά ανήκουν σε ισάριθμες "οφ σορ" εταιρείες στις οποίες κύριος μέτοχος είναι ο ίδιος! Όλες οι εταιρείες εμφανίζουν ζημιές, ωστόσο αυτό το στοιχείο δεν εμπόδισε κάποιες τράπεζες να χρηματοδοτήσουν γενναία τον κ. πρώην Υπουργό!
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πρόσωπο για το οποίο στο παρελθόν δεν μπορούσε ούτε κατά διάνοια να διατυπωθεί κάποια κατηγορία, τουλάχιστον οικονομικής υφής!

Αν και υπάρχουν υποψίες για συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο τα ερωτηματικά είναι πολλά και ποικίλα! Ποιο είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το ερωτηματικό; Από πόσα και ποια Υπουργεία είχε περάσει; Έχει περάσει και από κομματικές οικονομικές θέσεις; Γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών δεν αναφέρουν το όνομα και τη μέχρι τώρα πορεία των ερευνών τους; Ποιες Τράπεζες χρηματοδότησαν τις ζημιογόνες εταιρείες του κ. "Χ";
Όταν προέκυψε το θέμα του "Βατοπεδίου", όλοι θυμόμαστε την "κρεατομηχανή" που στήθηκε σε βάρος των υποτιθέμενων ενεχόμενων Υπουργών της Ν.Δ.! Τώρα, προς τι τόση αβρότητα; Οι φερόμενοι ως δράστες ή ύποπτοι τρομοκρατικών ενεργειών γιατί ξεμπροστιάζονται και ο ... φερόμενος ως αδικαιολόγητα πλουτίσας, προφανώς με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, κ. Υπουργός, απολαμβάνει ένοχης σιωπής; Δεν είναι βέβαιη η υπηρεσία ότι υπάρχει πράγματι αδίκημα; Τότε προς τι το "δόσιμο" τμηματικά της πληροφορίας; Είναι μοναδική περίπτωση ή πρόκειται για φαινόμενο κατά συρροήν και κατ' εξακολούθηση από πολλούς πρώην και νυν "Εθνοπατέρες";
Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένουμε με αγωνία την "εθνοκάθαρση"! Έστω και σαν κι αυτή της ... Δικαιοσύνης!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά και μην ανακοινωθεί το ονοματάκι. Θα το αφήσουν και θα ξεχαστεί!