Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

HA-RA-KI-RI !

Η ιστορία είναι, πλέον γνωστή! Βουτυρομπεμπές, υιός πρώην Βουλευτή της ΝΔ, δια του πατρός του, έκανε χρήση του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και υπηρετεί τη θητεία του στα σύνορα ... Κολωνακίου και Παγκρατίου και συγκεκριμένα στο 38 ο παράλληλο που χωρίζει τα δύο αντιμαχόμενα μέρη και ονομάζεται για τους πολλούς Λεωφόρος Β. Σοφίας και επί πολυτελεστάτου κτηρίου το οποίο στεγάζει το Πολεμικό Μουσείο της πιο ένδοξης ίσως και πάντως πιο ιστορικής, χώρας του Κόσμου! Για την ιστορία και με βάση τον κανόνα ότι για κάθε μαλακία στην πολιτική απαιτούνται τουλάχιστον δύο μαλάκες, η υπόθεση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δεν συνέπραττε και ένας μαλάκας από το ΥΠ.ΕΘ.Α!
Όπως είναι φυσικό, όταν ένας νεανίας διαπιστώνει ότι στη χώρα αυτή μπορούν να γίνουν τα πάντα, αρκεί να καταπατήσεις νόμους, αξιοπρέπεια, και ήθος, πόσο μάλλον αν όλα αυτά δεν τα διαθέτεις, και μη γνωρίζοντας, ο δυστυχής ούτε την ιερότητα του χώρου αλλά ούτε και το ότι μερικά από τα εκθέματα, παρά τη φροντίδα και τη συντήρησή τους φέρουν ακόμα το σημάδι από τον ιδρώτα και το αίμα φτωχών ιθαγενών πολεμιστών, τούτης της δύσμοιρης χώρας, αποφάσισε να εντυπωσιάσει κάποια κυρία την οποία το πανελλήνιο γνωρίζει από τη μέση και κάτω, λόγω του πορνοβίντεο το οποίο έχει γυρίσει και να της επιδείξει μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, τα εκθέματα του Μουσείου, καθόσον, λόγω βλακείας και οι δύο, αγνοούσαν ότι το Μουσείο είναι ανοιχτό στο κοινό κάθε μέρα!
Τα ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους, αντιμετώπισαν με επιείκεια το γεγονός, αφού, λειτουργώντας αποπροσανατολιστικά, επιδόθηκαν, κυρίως στο να εφοδιαστούν και να δημοσιεύσουν φωτογραφίες της κ. Δημόσιας Ξεφτίλας μετά του νεαρού Αγαθιάρη Μαλακοηλίθιου, φωτογραφίες τις οποίες είχε φροντίσει να πάρει το Γραφείο "Δημόσιας Εκπόρνευσης" της ως άνω κυρίας, για τους δικούς του λόγους!
Και αφού έτσι επέλεξαν τα ΜΜΕ να παρουσιάσουν το γεγονός , απομένει να ασχοληθούν κάποιοι ρομαντικοί (;) με την τραγικότητα της είδησης, υποκρυπτόμενη, υπολανθάνουσα, στα ψιλά γράμματα, που λένε και στις συμβάσεις, αλλά τραγική! Τραγική για τα εκατομμύρια των μισθωτών και συνταξιούχων που καλούνται με ένα μνημόνιο που έχει συνταχθεί από μη "φίλιες δυνάμεις" και έχει υπογραφεί από ντόπιους "εφιάλτες", να πληρώσουν την ανικανότητα των πολιτικών της τελευταίας τριακονταετίας με τη λεηλασία της ζωής τους! Και εκεί που λες: "ας πάει και το παλιάμπελο",αν πρόκειται για το καλό της πατρίδας, να το υποστώ κι αυτό, εκεί που διαβάζεις καθημερινά ότι οι πολιτικοί δεν μπορούνε να πάνε τώρα ούτε στα αγαπημένα τους στέκια να περιδρομιάσουν να αστειευτούν και να ανταλλάξουν εκείνες τις ηλίθιες "ατάκες" που μόνο αυτοί ξέρουν να λένε, εκεί που λες: "τουλάχιστον ας βάλλουν μυαλό", σου σκάει η είδηση με το "βλαμμένο" και... ξενερώνεις!
Ε! Λοιπόν, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έχει διαβρωθεί από τις ρίζες του! Η βλάβη, ως εκ τούτου, είναι "ανήκεστος"! Κατά συνέπεια, η πλειοψηφία των σημερινών εν ενεργεία "ευνούχων" του, πρέπει να επιστρέψει εκεί από όπου ξαφνικά μας εμφανίστηκε: Στην αφάνεια! Και επειδή δε θέλω να ακούσω μαλακίες του στυλ:"Αυτό ας το αποφασίσει ο Λαός", ας αποφασίσουν οι σημερινοί αρχηγοί των Κομμάτων να γίνουν Ηγέτες και ας πάρουν τις επώδυνες αποφάσεις που απαιτούνται!
Αφού βλέπουν ότι κανένας δεν είναι αποφασισμένος να κάνει ΧΑ-ΡΑ-ΚΙ-ΡΙ για ότι έγινε και για ότι εξακολουθεί να γίνεται στην πολιτική ζωή της χώρας σε βάρος του ελληνικού Λαού, υπέρ των συμφερόντων του οποίου, κατά το Σύνταγμα, υποτίθεται ότι πρέπει να ενεργούν, η λύση πρέπει να έλθει από ψηλά!
Για το χαρακίρι, χρειάζεται να διαθέτει κανείς ευθιξία, εγωισμό και υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, χαρίσματα τα οποία δεν βρίσκονται πλέον στα σημερινά δημόσια πρόσωπα!
Για την καρατόμηση, των ανικάνων και επίορκων, απαιτείται η απόφαση μιας ισχυρής προσωπικότητας η οποία θα προτάξει τα συμφέροντα των πολλών έναντι αυτών των μικρών και ολίγων!
Έτσι σφυρηλατούνται οι ΗΓΈΤΕΣ!

2 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μιλάμε για τον τέλειο συνδυασμό αλαζονείας, διαφθοράς και βλακείας!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Νομίζω ότι αυτός που θα αποφασίσει να περιγράψει-καταγράψει αυτά τα τρία χαρακτηριστικά των Ελλήνων Πολιτικών σε βιβλίο, θα πάει για "Πούλιντζερ"!