Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Μπίρες υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν!...

Το διαβάσαμε στη σημερινή, (22/6) "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" μας άρεσε και το παραθέτουμε αυτούσιο, γιατί, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι ακόμα και οι οικονομικές κρίσεις, μπορούν να απαλυνθούν με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, στοιχεία που αποτελούν το τελευταίο στάδιο πριν τη ψυχοθεραπεία!

<<"Ο φίλος της στήλης Γ.Κ.,παρακολουθώντας τις εσωτερικές εξελίξεις από το εξωτερικό, μας γράφει: Ο Αμερικανός γκουρού των επενδύσεων Δρ Μαρκ Φέιμπερ, ολοκλήρωσε την πρόσφατη μηνιαία αναφορά του, με τα παρακάτω σχόλια: Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα. Αν τα ξοδεύουμε σε βενζίνη, πάνε στους Άραβες. Αν αγοράσουμε PC , πάνε στην Ινδία. Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα. Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία. Τίποτε από αυτά δε βοηθάει την αμερικανική οικονομία. Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων, είναι να τα ξοδέψουμε στις πουτάνες και τις μπίρες, γιατί αυτά, είναι τα μόνα δύο προϊόντα που παράγονται πλέον στις ΗΠΑ. Εγώ κάνω ότι μπορώ..." ! Λοιπόν, στην Ελλάδα οι μπίρες είναι ως επί το πλείστον γερμανικές ή ολλανδικές, οι δε πουτάνες αλλοδαπές. Να γιατί δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος!>>

Απλώς θα συμπληρώσουμε εδώ, ότι από ότι γνωρίζουμε τελευταία παράγουμε δύο "ελληνικές" μπίρες! Το ελληνικές τα βάλαμε σε εισαγωγικά γιατί υπάρχει η πιθανότητα να κρύβεται καμιά όφ σορ από πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: