Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Σαν τα ψηλά βουνά!...

Το γιώτινκ στον Πόρο δείχνει ότι κάποια μέρη της Ελλάδας, μπορούν να μας βγάλουν απ' την κρίση, ωστόσο ο απίθανος, για την εποχή, καλοκαιρινός καιρός με το φανταστικό ηλιοβασίλεμα, ήταν για την Ειρήνη και τον Κωστή, που αποφάσισαν να δώσουν όρκους παντοτινής πίστης , κάτω από μια "κατά παραγγελία πανσέληνο"!
Το κοινό "μπάτσελορ πάρτυ" της προηγούμενης βραδιάς στην παραλία του Ξενοδοχείου, ήταν όλα τα λεφτά! Αμμουδιά, βραχάκια και μια εξέδρα όπου ο Θανάσης Βέγγος έχει γυρίσει μια από τις καλύτερες ταινίες του! Λιτά, ρομαντικά, καταπληκτικές οι επιλογές του "ντίσκ τζόκεϊ", αλλά, εμείς οι...λιγότερο νέοι...καληνύχτα σας από τη μία! Και καλά κάναμε! Παράταιροι είμαστε μέσα σε τόσα νιάτα!

Το εξωκλήσι μοναχικό και ρομαντικό, η νύφη πανέμορφη, ο γαμπρός, σαν έτοιμος από καιρό, έ, δε θέλει και πολύ να γίνει το...καλό! Και έγινε!
Μόνο που... μετά το γάμο η νύφη τόσκασε, ....με το φουσκωτό του γαμπρού (γαμώτο) και μετά, φάγανε όλοι καλά κι εμείς καλύτερα στην υπέροχη βεράντα του Ξενοδοχείου, κάτω απ' την πανσέληνο που λέγαμε προηγουμένως!
Σήμερα, απ' ότι καταλάβατε, δεν έχει ...πολιτικό σχόλιο, γιατί, όταν παντρεύονται τα παιδιά μας ή οι φίλοι των παιδιών μας, η ζωή παίρνει ένα ζωηρό ροζ χρώμα, σαν τα μαγουλάκια της εγγονής μου στην αγκαλιά της νονάς της που την παντρέψαμε χθες στον Πόρο, "δόξη και τιμή"!
Να ζήσουν "σαν τα ψηλά βουνά"!

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

να μας ζήσουν να μας ζήσουν. Επεράσαμε πολύυυ όμορφα. Την καλησπέρα μου.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Καλώς επιστρέψατε! Ούτε ένα ευχαριστώ ακόμα από την προκομένη για το...ρεπορτάζ!

mahler76 είπε...

η προκομμένη μάλλον προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να μαγειρέψει αύριο του άντρα της χαχαχαχαχα

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Μπα, έχει πάρει χειρόγραφες οδηγίες από την κουμπάρα της(NAF)!

One Happy Dot είπε...

Το ρεπορτάζ έχει κάτι από την ακρίβεια (στο λόγο και την πληροφορία), τη γλύκα (ξέρω εγω!) και την καλλιτεχνία (πούντην?) του συγγραφέα οπότε εγω απλά να ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να σας δηλώσω οτι και αυτήν την εβδομάδα δεν θα μαγειρέψω καθώς...έχουμε και μια βάφτιση θαρρώ και δεν γίνεται να αλλάξουμε τις προτεραιότητές μας επειδή έτσι θέλουμε! Τι παραδείγματα θα πάρει το παιδί από εμάς?!!!!! Σας φιλώ γλυκά και τους 2 σχολιαστές-φίδια κολοβά που θέτε να μου κλείσετε το σπίτι ακόμα δεν το άνοιξα! :)