Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

FC St. Pauli! Το ροκ του ποδοσφαίρου!

Είναι ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας με έδρα το Αμβούργο και ειδικότερα το λιμάνι!
Το 2010, είχε "ανέβει" στη Bundesliga, αλλά έπεσε και πάλι, ενώ φέτος έχει ελπίδες για νέα άνοδο!
Ε, και ποιο είναι το περίεργο θα μου πείτε και την κάνεις ανάρτηση!
Τα ...πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται!
Η ομάδα αυτή, ανάλογα με τα αποτελέσματα που φέρνει ανεβοκατεβάζει τη ψυχολογία της αγοράς του λιμανιού του Αμβούργου, αφού, όταν χάνει κλείνουν όλα τα μαγαζιά και γεμίζουν οι μπυραρίες από θλιμμένους οπαδούς!
Είναι πιο δημοφιλής ακόμα και από την ομώνυμη ομάδα του Αμβούργου!
Οι οπαδοί της, είναι πολιτικοποιημένοι και τοποθετημένοι ρητά κατά του ρατσισμού και του φασισμού! Οι παίχτες άλλων ομάδων που "ελέγχονται" για ρατσιστικές δηλώσεις τους, περνάνε δύσκολες ώρες στην 25000 θέσεων έδρα της St.Pauli!
Σημαία των οπαδών της, είναι η ...πειρατική με τη νεκροκεφαλή και τα κόκαλα χιαστί, η οποία μάλιστα κυματίζει στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου στο σημείο του κόρνερ!
Πίνουν και καπνίζουν αρειμανίως μέσα στο γήπεδο και γενικότερα τη συμπεριφορά τους τη χαρακτηρίζει άκρατος αντικομφορμισμός! Θεωρείται η πιο cult ομάδα της Γερμανίας, ίσως και του κόσμου!
Έχει 200 λέσχες οπαδών σε όλο τον κόσμο! Μία από αυτές στην Αθήνα!
Τώρα νομίζω ότι καταλάβατε γιατί το αφιέρωμα στην ομάδα αυτή!
Μέσα στην παγκόσμια υποκρισία του "καθωσπρεπισμού" η St Pauli, είναι μια όαση υγιούς αντίδρασης! Είναι τρύπα στο προφυλακτικό που χρησιμοποιεί η "Παγκόσμια Διακυβέρνηση" στο βιασμό των λαών και της κοινωνίας!
Είναι και μια ελπίδα, όμως, γιατί, από αυτή την "τρύπα", μπορεί να προέλθει μη επιθυμητή κύηση! Τα παιδιά, όμως που προέρχονται από τέτοιου είδους κυήσεις, είναι, συνήθως πιο έξυπνα, πιο υγιή, πιο απείθαρχα και πιο ατίθασα από το άλλα!
Και μάλλον, είναι αυτό που περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: