Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ένας Ιππότης για τη Βασούλα!

Το ... πήρε επάνω του! Το φορολογικό!
Αφού επί εβδομάδες έχουν διαλύσει τα νεύρα του κοσμάκη με διαρροές του τύπου 35% φόρος στους επαγγελματίες, υπερφορολόγηση των ... πολυτέκνων, 45% στα εισοδήματα πάνω από 26000 ευρώ, περνάμε τώρα στο δεύτερο μέρος της υπόθεσης!
Ο Ιππότης, που παρακολουθεί από το Κάστρο του τους στρατηγούς του να φέρονται βάναυσα προς τους υπηκόους του, καβαλάει το άλογο του, αναλαμβάνει τα ηνία, κατεβαίνει στην "πλέμπα" και ... παίρνει απάνω του το "Φορολογικό Νομοσχέδιο"!
Η μέθοδος είναι παλιά και δοκιμασμένη! Εκείνο που δεν αντιλαμβάνονται οι σημερινοί κρατούντες, είναι ότι η συνταγή αυτή σήμερα δεν πιάνει, γιατί δεν απευθύνεται στον ίδιο Λαό! Γιατί, μπορεί η κρίση να μην άλλαξε τον τρόπο δράσης του πολιτικού συστήματος, μπορεί αυτό να χρησιμοποιεί ό,τι πιο παλιό, τετριμμένο, χυδαίο, ξεπερασμένο και παλαιοκομματικό διαθέτει, ο Κόσμος όμως έχει γίνει σοφότερος από αυτή την κρίση! Δε μασάει!
Μέσα στα βάθη της μνήμης του έχει αποκαθηλώσει πολιτικούς ήρωες, χαρισματικούς γλυκανάλατους ηγέτες που "έπαιρναν την κατάσταση στα στιβαρά τους χέρια και άλλαζαν τη μοίρα των Λαών"!
Όλα αυτά, πλέον, μας τελείωσαν!
Είμαστε απέναντι! Ένα πολιτικό σύστημα που κοροϊδεύει με χυδαίο, ποταπό, παλαιοκομματικό και προκλητικό τρόπο την κοινωνία και ΕΜΕΊΣ!
 Η Κοινωνία, οι Πολίτες, οι ψηφοφόροι μιας Χώρας που λοιδορείται, απαξιώνεται και τιμωρείται, επειδή διοικήθηκε από ένα σαθρό πολιτικό σύστημα και μια αδηφάγο, προκλητική και διεφθαρμένη κοινωνική και οικονομική ελίτ!
Το είπε χθες και Σόιμπλε:
-"Η Ελληνική ελίτ, έχει αποτύχει πλήρως"!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΛΩΝΙΤΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ???

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Είμαι σε μειονεκτική θέση, σε σχέση μ΄εσένα, γιατί δε σε ξέρω και επομένως δε γνωρίζω τι έλεγες κι εσύ "... όλα αυτά τα χρόνια ... γι αυτές τις υπερκομματικές αλήθειες"!
Τώρα, μετά το όσα μας κάνουν, σίγουρα όλοι μας βλέπουμε κάποια πράγματα διαφορετικά!
Κάποιοι στρουθοκαμηλίζουν!Οι περισσότεροι όμως, έχουν πάρει τις αποφάσεις τους!
Έχουν απασφαλίσει!!!