Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ηλίθιοι! "Ού γαρ οίδασι τι εψήφισαν"!

Διαβάζω σήμερα ότι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, είναι οργισμένοι, λέει, με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, όπως αυτό εμφανίζεται με τις εσκεμμένες και επιλεγμένες "διαρροές"!
Μετά την κοροϊδία της δήθεν εξεταστικής για το μνημόνιο και αφού πέρασε, όπως νομίζουν, αναίμακτα, άρχισε τώρα και η κοροϊδία με την εφαρμογή του!
Δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν με αυτούς τους κλόουν που μπήκαν στη Βουλή και νομίζουν ότι νομοθετούν: Ή είναι εντελώς ηλίθιοι ή περνάνε εμάς για ηλίθιους!
Γιατί, όταν έχεις ψηφίσει πριν λίγες εβδομάδες το "Μνημόνιο-3" το οποίο κατά γενική ομολογία περιλαμβάνει ό,τι πιο βάρβαρο σκληρό και ανήθικο έχει επιφυλάξει ποτέ πολιτική ηγεσία προς τους πολίτες και καμώνεσαι τώρα ότι δε θα ψηφίσεις την εφαρμογή του, πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα!
Βρε πανηλίθιοι "153", αυτά που περιλαμβάνει το φορολογικό, προβλέπονται από αυτό που ψηφίσατε σαν κότες, χωρίς να το διαβάσετε μάλιστα!Αν δεν τα ψηφίσετε, δε βγαίνουν τα κουκιά και θα πρέπει να τα βρουν άλλοι, όχι εσείς γιατί εσείς είστε βλάκες και τους βλάκες τους έχουν μόνο για τα "ζήτω"!
Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτό το απλό πράγμα; Δεν καταλάβατε ότι βουλιάξατε τη χώρα στα σκατά με τη ψήφο σας; Τώρα θα το παίξουν μερικοί αντάρτες, για να πάρουν κάποια δευτερόλεπτα σε καμιά πρωϊνάδικη εκπομπούλα να τους δει και η μανούλα τους που θα πίνει το καφεδάκι της με την καφετζού τη γειτόνισσα!
Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτοί που σας επέλεξαν για να είστε υποψήφιοι στις εκλογές, δεν το έκαναν γιατί θαύμασαν την προσωπικότητα σας αλλά τη βλακεία σας;
Δεν έχετε αντιληφθεί ότι σας έχουν δέσει τα παπάρια σας, όσοι έχετε ακόμα, με μια πετονιά και μόλις κάνετε καμιά στραβοτιμονιά θα την τραβήξουν και θα σας τα κόψουν;
Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείτε ότι σας πληρώνουν για τη σιωπή σας, τόσο πιο καλά θα είναι για όλους μας!
Για τη δική σας χαμένη αξιοπρέπεια και για τα δικά μας τεντωμένα νεύρα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation?
My website has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any techniques to help prevent content from being stolen? I'd definitely appreciate it.
Feel free to surf my website ; slow computer

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εδω μιλαμε και γράφουμε Ελληνικά!