Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Δε συμμετέχω...







Λυπάμαι, αλλά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, εναντίον μας, από αυτούς οι οποίοι, υποτίθεται ότι φρόντιζαν για την ευημερία μας, με κάνουν να μην έχω καμιά διάθεση να συμμετάσχω στις "φανφάρες" που έχουν στήσει για τον εορτασμό της επετείου του "ΟΧΙ"!
- Δε συμμετέχω στα "θεάματα" που προσφέρουν οι σημερινοί τοποτηρητές του πολιτικού συστήματος, όταν έχουν στερήσει τον "άρτον" από εκατομμύρια οικογένειες!
- Δε συμμετέχω σε "εθνικές" εξάρσεις ικανοποιώντας αυτούς που εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία της Χώρας, την οποία η γενιά των πατεράδων μας κέρδισαν με το αίμα τους!
- Δε συμμετέχω σε στημένες "παράτες", όπου θα "τιμηθούν" πρόσωπα ανάξια να εκπροσωπήσουν τους νεκρούς του ΄40!
- Δε συμμετέχω και δε δίνω άλλοθι "εθνικής έξαρσης" σε όσους με τα νέα μέτρα τους θα βυθίσουν τους Έλληνες στη δυστυχία, την ανέχεια, τη θλίψη και την απογοήτευση!
- Δε συμμετέχω  με εκείνους που με περιγελούν και υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους διαχρονικούς και διακομματικούς κλέφτες και απατεώνες που εξέθρεψε το σαθρό πολιτικό τους σύστημα!
- Δε συμμετέχω, γιατί τιμώ τη μνήμη του Πατέρα μου και των χιλιάδων άλλων ηρώων του ΄40 που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά!
Φέτος, θα τιμήσω την επέτειο μπροστά σε μια φωτογραφία του Πατέρα μου, στα σύνορα της Αλβανίας, λίγες μέρες μετά την κήρυξη του πολέμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: