Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Όλοι δουλεύουν για τον "Gastone" Alonso!


Όπως αναμενόταν τον αγώνα της Μόνζα τον κέρδισε, πιο εύκολα από ό,τι περιμέναμε ο Lewis Hamilton με τη McLaren του!
Ωστόσο από κάποιους προσεκτικούς δε διέφυγε ότι η Διοργανώτρια Αρχή, τιμωρεί όποιον είναι μπροστά από τα μονοθέσια της Ferrari και κλείνει τα μάτια όταν η Ferrari μαγειρεύει τις θέσεις των οδηγών της!
Σε κάποια στιγμή του αγώνα, ο Αλόνσο προσπαθώντας να προσπεράσει το Φέτελ από την εξωτερική σε μια δεξιά στροφή, "βγήκε" στο χώμα! Ε, τιμωρήθηκε ο Φέτελ με ποινή διέλευσης από τα "πιτ" με συνέπεια ο Gastone της F1, να περάσει στην τρίτη θέση με δεύτερο τον ομόσταυλο του  Μάσα!
Τότε, η Ferrari, με "συνθηματική" επικοινωνία, ενημέρωσε το Μάσα ότι πίσω του είναι ο "Φερνάντο" και είναι πιο γρήγορος από σένα, οπότε!.... Οπότε ο Μάσα, έκανε στην άκρη να περάσει ο Gastone, που διεκδικεί και το πρωτάθλημα!
Αμέσως μετά, ειδοποίησαν το Μάσα ότι λόγω του ότι τα λάστιχα του ήταν σε καλή κατάσταση..... μπορούσε να αναπτύξει ταχύτητα για να μη τον περάσει ο επόμενος! Ο Μάσα, θυμωμένος, δεν τους έκανε τη χάρη! Σήκωσε το πόδι του από το πετάλ και έχασε και αυτή τη θέση!
Να σημειώσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια των δοκιμαστικών γύρων, ο Μάσα ήταν μακράν πιο γρήγορος από τον Αλόνσο, αφού κατατάχθηκε τρίτος και με μια εκπληκτική εκκίνηση πέρασε αμέσως δεύτερος, ενώ ο Gastone ήταν δέκατος!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η FIA βοηθάει τη Ferrari! Κάθε φορά που η σκουντερία κάνει κοιλιά, ενεργοποιούνται οι κανονισμοί σε βάρος των αντιπάλων της!
Λυπάμαι μόνο αυτούς που παίζουν στοίχημα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί το στήνουν το πρωτάθλημα πιο ξεδιάντροπα και απο τον Ολυμπιακό. Εύγε τους.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Πάντα βρίσκεις την ευκαιρία να χύσεις το δηλητήριο, βάζελε!