Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν η Ευρώπη σιωπούσε...



Η ανάρτηση γίνεται για τους νεώτερους και για όσους νομίζουν ότι "προοδευτικότητα" σημαίνει υποχωρητικότητα και διαγραφή της Ιστορίας από τη μνήμη!
Τα "Σεπτεμβριανά" είναι ένα ιστορικό γεγονός! Αν δε "βολεύει" κάποιους, τόσο το χειρότερο για αυτούς και την πολιτική τους!
Η "Τρίτη Άλωση", έγινε κάτω από την ανοχή της "πολιτισμένης" Ευρώπης η οποία επιλεκτικά και με πολιτικά και ιδιοτελή κριτήρια "καταδικάζει" επεμβάσεις σε Κράτη ή μειονότητες, αγνοώντας όσα δε τη συμφέρουν!
Αυτούς τους βάρβαρους Η Ευρώπη των μικρών και ανίκανων ηγετών,τους θέλει συμμάχους και εταίρους! 'Οταν επαναστατικά - απελευθερωτικά κινήματα όπως των Ιρλανδών και των Βάσκων, τα βαφτίζει "τρομοκρατία"!
Μια Ευρώπη, χωρίς ταυτότητα και προσανατολισμό! Μια Ευρώπη που δε μπορεί να διαχειριστή τη τεράστια Ιστορία ενός μέλους της! Μια Ευρώπη δεμένη πισθάγκωνα από τα συμφέροντα των λίγων που ζητάνε όλο και περισσότερο την εξαθλίωση των πολλών!
Μια Ευρώπη που δεν τη θέλουμε και ΠΡΈΠΕΙ να παλέψουμε για να την αλλάξουμε!

2 σχόλια:

παρναSOS είπε...

Δυστηχώς όχι μόνον η Ευρώπη αλλά και το επίσημο Έλληνικό Κράτος.....

Ανώνυμος είπε...

μπραβο για την αναρτηση ετσι ειναι. για να μην ξεχναμε την ιστορια. τα σχολια σου μου αρεσουν φιλε βαγγελη γιατι δεν χαιδευουν τα αυτια αλλα ξυνουν τη μνημη. (παντα επικαιρος)