Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

"Οι Έλληνες πίνουν, καπνίζουν και βρίζουν"!

Γερμανός δημοσιογράφος της Bild, μια ταμπλόιντ φυλλάδα που ασχολείται με μπουτάκια, βυζάκια και κωλαράκια των σελέμπριτις, μπήκε ως "κατάσκοπος" στο ξενοδοχείο που διαμένει η Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου και κατέγραψε τι κάνουν και τι λένε οι Έλληνες παίχτες!
Το ξενοδοχείο έχει τριάντα σεκιουριτάδες, δύο σε κάθε όροφο, άρα ο Γερμανός κάποιον "λάδωσε", το συνηθίζουν αυτό οι Γερμανοί, για να νοικιάσει δωμάτιο και μάλιστα δίπλα σε αυτό του Σάντος!
Από τον τρόπο με τον οποίο περιγράφει το τι κάνουν οι Έλληνες, προκύπτει ότι πρόκειται για κάποιον βλάκα που πάσχει από το σύνδρομο της γρήγορης επιτυχίας, αφού γράφει ότι ο Σάντος, που δεν είναι Έλληνας, καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, οι παίχτες πίνουν καφέδες (τι λε ρε μεγάλε) και ο Καραγκούνης βρίζει! Έλα!
Αυτό είναι η άλλη ζωή χαζούλη!
Είναι αυτό που δε θα γίνετε ποτέ και θα το κοιτάτε μέσα από την κλειδαρότρυπα του στενού δωματίου που σας έχουν βάλει οι κρυόκωλοι ηγέτες σας, που είναι οι αυθεντικοί υπηρέτες του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου και της παγκόσμιας διαπλοκής!
 Έχετε μόνο μια ευκαιρία να το ζήσετε αυτό! Να κατεβείτε στο νότο και να δείτε πως ζει ο Έλληνας, ο Ιταλός και ο Ισπανός! Μόνο για μια βδομάδα! Γιατί πρέπει να γυρίσετε πίσω να σας ξεζουμίσουν για έντεκα μήνες οι πολυεθνικές σας και να σας ταϊζουν τα λιπαρά λουκάνικα και την παγωμένη μπύρα για να σβήνετε τη δίψα σας, αφού το νεράκι εκεί είναι πανάκριβο!
Α, ναι! Κάθε Σάββατο, σας επιτρέπουν να γαμήσετε και τη γυναίκα σας!
Σε κάθε περίπτωση, δοσιογραφάκο της Bild, σου αφιερώνω το παρακάτω άσμα, περιμένοντας να "φέρει ο βλάχος το τυρί" και τα ξαναλέμε:




Δεν υπάρχουν σχόλια: