Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ζητείται Υπουργός Οικονομικών!...

Ζητείται από (πρώην) σοβαρό Κράτος, νέος φέρελπις με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα (ουσιαστικά δεν απαιτούνται γι αυτό και είπαμε πρώην σοβαρό Κράτος), που να είναι διατεθειμένος να αναλάβει το Υπουργείο Των Οικονομικών!
Τα καλά νέα είναι ότι η θέση  διαθέτει καλό Γραφείο με θέα στο Σύνταγμα, Ιδιαίτερο Γραφείο με πλήρη υποστήριξη, πλήρη, αν με εννοείτε, δωρεάν μεταφορά από και προς το σπίτι, υπηρετικό προσωπικό για τα ψώνια της συζύγου διάφορες προμήθειες από μεγάλες αγορές, αν με εννοείτε (Για επιβεβαίωση ρωτήστε τον κ. Άκη στον Κορυδαλό) και φύλαξη καθ΄όλον το εικοσιτετράωρο! Στο πακέτο προσθέστε και συχνά, μα πολύ συχνά ταξίδια στο εξωτερικό και συναντήσεις με ξένους ομολόγους ή και Πρωθυπουργούς!
Τα άσχημα νέα είναι ότι ο (φανερός) μισθός είναι λίγος, ας όψεται η κρίση, τα θέματα του γραφείου έχουν γίνει μπάχαλο, την αίτηση σας θα την εξετάσει κάποιος κύριος με πρόσφατο πρόβλημα στην όραση, άρα είναι ψείρας και θα αργήσει και ο Υπουργός που συχνά- πυκνά θα συναντάτε στην Ευρώπη είναι κάποιος κ. Σόιμπλε με προϊσταμένη κάποια κυρία Αγγέλα- κάτι, οι οποίοι ,εχουν και τον τελευταίο λόγο για  την τελική έγκριση του διορισμού στο Υπουργείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: