Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Γιώργος Βλάχος: Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ!

Ο κύριος που κάθεται οκλαδόν και αραχτός, μπροστά στο τζάκι της αίθουσας υποδοχής του Προεδρικού Μεγάρου, είναι ο κ. Γεώργιος Βλάχος, Δημοσιογράφος!
Με τον τρόπο αυτό, προφανώς, θέλει να δείξει στον εισερχόμενο στην αίθουσα Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, ότι αυτός δε "μασάει" και αντιστέκεται στο γνωστό "εγέρθητο" κάποιου βλάκα χρυσαυγήτη! Το ότι προσβάλει το χώρο και τον οικοδεσπότη, ουδόλως ενδιαφέρει τον "αντιφασίστα" Γιώργο Βλάχο!
Μεγάλε Γιώργο με τις καταπληκτικές ερωτήσεις σου που μόνο γέλια προκαλούν στους "αγαπητούς τηλεθεατές"!
Δε θα ξεχάσω ποτέ τότε που αναμενόταν από στιγμή σε στιγμή η ανακοίνωση από τον Καραμανλή του ανθρώπου που θα υποστήριζε η Νέα Δημοκρατία για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και με περισσή βλακεία, είπες στο Χατζηνικολάου:
"Νίκο, θα ρισκάρω 30 χρόνια δημοσιογραφίας και θα σου πω ότι θα προτείνει τον Απόστολο Κακλαμάνη"!
Μέσα έπεσες μεγάλε! Πέντε λεπτά αργότερα ο Καραμανλής ανακοίνωσε ... Παπούλια!
Μιλάμε για πολύ "δαιμόνιο ρεπόρτερ"!
Έτσι είσαι πάντα! Όλο ρισκάρεις!
Μόνο προς το πολιτικό σύστημα ουδέποτε ρίσκαρες κι εσύ και όλοι οι όμοιοί σου, γιατί "μαζί τα φάγατε" μαζί βουλιάξατε την Ελλάδα!
Πολιτικό σύστημα και ΜΜΕ! Σε αγαστή σύμπνοια!
Καμιά αντίδραση, Γιώργο, προς τους εργοδότες σας που χρωστάνε προς το Δημόσιο! Εκεί τσιμουδιά! Γιατί τα ελλείμματα που δημιουργούνται από τις οφειλές των εργοδοτών σας, τα πληρώνει ο "λαουτζίκος", με πρόσθετη φορολόγηση!
Έχεις βάλει ποτέ Γιώργο, το μυαλουδάκι σου να σκεφθεί ότι ο κ. αυτός μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο, επειδή κάποιοι ηλίθιοι Πολιτικοί δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο;
Αλλά, άσε καλύτερα, μη σκέφτεσαι πολύ, μπορεί να μας πετάξεις καμιά από τις γνωστές παπαριές σου! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτοι ειναι οι ανεξαρτητοι δημοσιογραφια δεν νομιζω. απλα μπαινουν αυθαιρετα στο σπιτι μας και διαμορφωνουν κοινη γνωμη κατα εντολη τον καναλαρχων. τουλαχιστον οι πολιτικοι ειναι ψηφισμενοι απο το λαο