Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τελικά, είστε πολύ γελοίοι, κύριοι!

Τον περασμένο Δεκέμβρη,  η τρόικα και τα ντόπια ενεργούμενα, έψαχναν δήθεν να βρουν 320 εκατομμύρια για να μην κάνουν και πάλι περικοπές στις συντάξεις! Δεν τα βρήκαν, τάχαμου, και αποφάσισαν νέες περικοπές που θα άρχιζαν από τις συντάξεις του Μαίου!
Το Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ότι 40.000 συνταξιούχοι δεν απογράφηκαν και κόπηκαν ισάριθμες συντάξεις! Παρά τη διακοπή των συντάξεων αυτών, μόνο 8 συνταξιούχοι εμφανίστηκαν και δήλωσαν ότι δεν απογράφηκαν, για διάφορους λόγους!
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι για το 2012 με μια μέση σύνταξη "μαϊμού" 700 ευρώ, θα υπάρξει εξοικονόμηση 336 εκατομ. μόνο για το τρέχον έτος, δηλαδή, αυτά που, υποτίθεται ότι τους έλλειπαν!
Τσιμουδιά, όμως οι πολιτικοί μα ταγοί για το θέμα! Σου λέει, αφού τις έφαγαν και τις νέες περικοπές και δεν είπαν κουβέντα, άστο!
Όμως, προέκυψαν εκλογές και οι πληρωμές των κατακρεουργημένων συντάξεων θα γίνουν μόλις δέκα μέρες πριν τη λαϊκή ετυμηγορία! Και τώρα τι κάνουμε!
Μην ανησυχείτε!
Το άθλιο, πανούργο, ανίκανο, πονηρό και παραδομένο στις αδηφάγες ορέξεις των ξένων, πολιτικό σύστημα, βρήκε τη λύση!
Βλάβη στο μηχανογραφικό σύστημα και ... αναβολή για ένα μήνα των περικοπών!
Παλαιοκομματική νοοτροπία, κουτοπονηριά και διαχρονική υποτίμηση της νοημοσύνης του Έλληνα!
Αν ένα τόσο προκλητικά γελοίο πολιτικό σύστημα κυβερνάει σαράντα πέντε χρόνια αυτή τη χώρα, μήπως, τελικά, υπάρχει πρόβλημα με το λαό της;

Δεν υπάρχουν σχόλια: