Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Επιτέλους μαζί!...

Ανακοινώθηκε επίσημα η .. προσχώρηση του "μνημονιακού" Εκδότη και Δημοσιογράφου Γιώργου Κύρτσου στο εσχάτως "αντιμνημονιακό" ΛΑΟΣ!
Εξέλιξη που δίνει κάποιες απαντήσεις σε παλαιότερα ερωτήματα ενώ δημιουργεί νέα ερωτηματικά και απορίες!
Επιτέλους μαζί!
Δύο άνθρωποι που πολέμησαν, εσωτερικά, τον Καραμανλή όσο κανένας άλλος γιατί δεν τους τοποθέτησε στην προβεβλημένη θέση του Εκπροσώπου του Κόμματος, δύο Δημοσιογράφοι που από άποψη κύρους, επιπέδου μόρφωσης και δυνατότητας έγκυρου σχολιασμού βρίσκονται στους αντίποδες, δύο "δεξιοί" πολιτικοί που ξεκίνησαν από τα δύο άκρα και ενώθηκαν χάρις στον αντικαραμανλισμό τους, αποφάσισαν να συνεργασθούν μέσα σε ένα πολιτικό σκηνικό που θυμίζει πλέον "κινούμενη άμμο"!
Για το καλό της Πατρίδας και της Κοινωνίας βέβαια!
Κρίμα! Τον είχα σε εκτίμηση! Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους πολιτικούς αναλυτές που έχουμε, τουλάχιστον από τους προβεβλημένους στην οθόνη!
Τι έχει,ρε γαμώ το, αυτή η πουτάνα η πολιτική και σφάζονται στην ποδιά της τα καλύτερα παλικάρια;

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλά πολύ σούπα αυτές οι εκλογές. Μπράβο στον Κύρτσο που θα μπεί στα ψηφοδέλτια μαζί με την Βάνα Μπάρμπα και τον γιο της Βουγιουκλάκη χαχαχα

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Τα είχα ξεχάσει αυτά τα "μπουμπούκια"!
Αλήθεια, μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να μπει στην πολιτική;
Υπάρχουν άραγε όρια;

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο Κύρτσο, η συμμετοχή σου στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη, είναι το μεγαλύτερο λάθος στη επιτυχημένη σου διαδρομή, γιατί:
1.πήγες κάτω απ΄ τον αγράμματο Καρατζαφέρη, εσύ ο σπουδαγμένος με πανεπιστημιακές και κοινωνικές περγαμηνές, άρα μειώθηκες.
2.ενώ προέρχεσαι από τον αριστερό προοδευτικό χώρο και πήγες στον ακροδεξιό.
3.θα πάνε περίπατο ο ορθοτομημένος λόγος σου, οι μνημονιακές σου απόψεις και οι σωτήριες θέσεις σου χρήσιμα για τη χώρα, αφού θα εξαφανιστούν αύριο από τις αντμνημονιακές , θα ψηφίζεις θέσεις και θα χειροκροτείς τις κολοτούμπες του Καρατζαφέρη.
4.από μόνη της η συμμετοχή σου ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας φανερώνει καθαρά τον καιροσκοπισμό σου.
5.με τέτοια κοινωνική καταξίωση, πως θα κάθεσαι δίπλα-δίπλα στα έδρανα της βουλής με τους αστράτευτους, τους καταδικασμένους, τους ανθρώπους της νύχτας, τη σόου μπιζ, τα λαμόγια, κλπ.
6.σαν πολιτικό παιδί του Μητσοτάκη, πήρες την έγκριση του να ενταχθείς στον απρόβλεπτο και αχάριστο για την οικογένεια Καρατζαφέρη.
7.δέχθηκες την πρόσκληση Καρατζαφέρη, γιατί διαπίστωσες, ότι θα μπει στη Βουλή και θα εκλεγείς, αλλιώς δεν θα δεχόσουν την πρόσκληση. Η συμμετοχή σου στο ΛΑΟΣ θα δώσει πολιτικό αέρα και θα βάλλει το κόμμα αυτό με βεβαιότητα πάλι στη Βουλή.
8.είσαι αυτόφωτος με άποψη, θέσεις και εν πολλοίς αμάχητα επιχειρήματα. Πως θα συνεργαστείς, ως εκπρόσωπος τύπου με τον ξερόλα Καρατζαφέρη.
9.θα ήταν ενδιαφέρον να πεις κάποια στιγμή, αν εντάχθηκες στο ΛΑΟΣ ή είσαι συνεργαζόμενος και ποιανού δουλεία εξυπηρετείς, γιατί αν και ευπρεπής τον έσφαζες με το βαμβάκι τον Καρατζαφέρη.
10.Τόσοι και αξιόλογοι Βουλευτές διαγράφηκαν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κανένας τους δεν επέλεξε τον Καρατζαφέρη γιατί κάτι ήξεραν. Ο Καρατζαφέρης μαζεύει Μαντούβαλους, Μπάρμπες , κάθε περαστικό και κοντά σαυτούς κι εσένα. ΚΡΙΜΑ!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Φίλε ανώνυμε, τα είπες όλα και με το παραπάνω!
Κατάντια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ (ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ 151 (ΑΝ ΟΧΙ 180) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΔΗΜΟΥ.
ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ) ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΔΗΜΟΥ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σου, αν και κινείται στα όρια θεωρίας συνωμοσίας!
Δεν το είχα σκεφθεί! Είναι σατανικό ως σχέδιο, αλλά και το μόνο που τους απομένει να κάνουν, όσο υπάρχουν "Εφιάλτες"!