Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Το Προσκοπικό Bazaar των Προσκόπων της Περιφέρειας Φωκίδας, έγινε Θεσμός!

 Πριν λίγες ημέρες, σας είχα υποσχεθεί ότι θα έκανα μια ανάρτηση σχετική με το bazzar των Προσκόπων της Περιφέρειας Φωκίδας! Ε, λοιπόν το bazzar είναι σε εξέλιξη, μέχρι και αύριο, τα τοπικά προϊόντα και καταπληκτικά ιδιοσκευάσματα από τις χρυσοχέρες νοικοκυρές της περιοχής μας και μάλιστα της νέας γενιάς, σας περιμένουν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Άμφισσας κι εγώ, όπως σας είχα υποσχεθεί, εκθέτω εκεί τα σπιτικά-βιολογικά-παραδοσιακά σαπούνια που παράγω από λάδι ελιάς εδώ και 15 Μήνες και τις παγκόσμιας φήμης Σαλωνίτικες, κολυμπάτες, παραδοσιακές ελιές! Σαπούνια δικά μου δε θα βρείτε, εξαντλήθηκαν όλα την πρώτη μέρα, υπάρχουν όμως για λίγο ακόμα τα εκπληκτικά αρωματικά-βιολογικά σαπούνια της "ανταγωνίστριας" μου κ. Μαρίας που θα σας αφήσουν άφωνους!
Τόσο για τα σαπούνια, όσο και για τις ελιές, δεχόμαστε ... παραγγελίες! Πρόκειται για δύο αγνά προϊόντα καμωμένα με εντελώς φυτικά συμπληρώματα, χωρίς ίχνος χημικού κατάλοιπου στη σύστασή τους.
Πάντως, η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή! Υπάρχουν ακόμα φυσικές λεμονάδες από βιολογικές λεμονιές, λαμπάδες, καταπληκτικά άλπουμς με θεματικές φωτογραφίες από την παλιά Άμφισσα, απίθανα βραχιολάκια, κουραμπιέδες και κουλουράκια νηστίσιμα, μαρμελάδες όλων των ειδών, λικέρ, και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας!
Προλάβετε! Γιατί, εκτός των άλλων θα πάρετε και μια ιδέα του τι μπορεί να κάνει η συνεργασία των ανθρώπων!!!

2 σχόλια:

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ είπε...

κρίμα ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ είχα την εντύπωση ότι το bazzar θα ήτανε την μεγάλη εβδομάδα
κρίμα που δεν το πρόλαβα

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Δικό μου το λάθος, φίλε μου γιατί το είχαμε προγραμματίσει για τότε αλλά δε ήταν διαθέσιμη η Αίθουσα!
Δεν πειράζει θα υπάρξει μια ευκαιρία σίγουρα να βρεθούμε και να το πούμε!