Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ναι! Τελικά υπήρχε σχέδιο εξόντωσης της κοινωνίας!

Δύο χρόνια τώρα όσοι φωνάζαμε ότι μόλις μπήκαμε στο "μνημόνιο" έπρεπε" να ξεκινήσουμε με την αναδιοργάνωση των δομών λειτουργίας του Κράτους θεωρούμαστε από κάποιους "γραφικοί"!
Όταν γράφαμε ότι η κατάντια της χώρας μας είχε ως κύρια χαρακτηριστικά την έλλειψη διαφάνειας, τόσο στις συναλλαγές του όσο και στο σύστημα προαγωγής των λειτουργών του, μας έλεγαν υπερβολικούς!
Όταν, κατά κόρον, σημειώναμε ότι η έλλειψη ουσιαστικού ελεγκτικού μηχανισμού, αποτέλεσμα της μη ολοκληρωμένης μηχανογραφικής υποστήριξης πολλών κρατικών υπηρεσιών, είχε ως αποτέλεσμα τη διαφυγή δισεκατομμυρίων σε τσέπες τρίτων θεωρούσαν κάποιοι ότι διατυπώνουμε θεωρίες συνωμοσίας!
΄Τις τελευταίες ημέρες και αφού οριστικοποιήθηκε η πλήρης υποταγή των Ελλήνων στις απαιτήσεις της "τρόϊκα", ξαφνικά κινήθηκε ο αδρανής επί δύο χρόνια κρατικός μηχανισμός και ανακάλυψε πολλά "πάρτι" που γίνονταν σε βάρος του δημόσιου προϋπολογισμού της Χώρας!
Από τα μέχρι τώρα "φαγοπότια", έχει προκύψει ότι λόγω της επί διετία κρατικής αδράνειας έχουν φαγωθεί, προς το παρόν γύρω στα δεκαπέντε δις από "μαϊμού" συντάξεις, "μαϊμού" επιδόματα, "μαϊμού" υπηρεσίες, "μαϊμού" προμήθειες!
Τελευταία ανακάλυψη των ξεγάνωτων τενεκέδων που μας κυβερνάνε, είναι ότι με την κατάργηση 2174 οργανικών μονάδων που εποπτεύονταν από διάφορα Υπουργεία θα υπάρξει όφελος 6 εκατομμύρια περίπου, μόνο από τη μη απόδοση επιδομάτων ευθύνης!!! Το νούμερο είναι πολύ μεγαλύτερο! Είμαι βέβαιος ότι δε διακινδυνεύουν τη δημοσίευσή του γιατί δεν το γνωρίζουν ακόμα!!! Βέβαια οι εσκεμμένα ασαφείς ανακοινώσεις δε μας λένε το χρονικό σημείο αναφοράς αυτού του ποσού! Δηλαδή 6 εκατ. το Μήνα,το Χρόνο ; Αλλά αυτό έχει να κάνει με τη γενικότερη ελληνική παθογένεια, τη συνδεδεμένη με την αγραμματοσύνη των σημερινών διευθυντικών στελεχών του δημοσίου που είναι στην ουσία, αυτοί που μπήκαν τη δεκαετία του ΄80 ως αφισοκολητές!
Η απορία, λοιπόν όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων είναι απλή:
- Αν οι διαδικασίες αυτές γίνονταν προ διετίας και εξοικονομούσαμε αυτά τα δίς από τότε, μήπως αποφεύγαμε τη βαναυσότητα επί των μισθών και των συντάξεων;
- Ή, τελικά, επιθυμία ήταν να γίνει η σφαγή και μετά να "ανακαλύψουμε" που πήγαιναν τα δισεκατομμύρια;
Μήπως στην ερώτηση αυτή μπορεί να μας απαντήσει αυτός που επιθυμεί να είναι ο "αυριανός Πρωθυπουργός";

Δεν υπάρχουν σχόλια: