Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τίποτα δε διδάχθηκαν! Μας δουλεύουν ακόμα!...

Όλη η Ελλάδα κινείται σε τροχιά αναζήτησης και ταυτοποίησης, του Βουλευτή που "έβγαλε" σε ξένη Τράπεζα ένα εκατομμύριο ευρώ!
Ακούγονται σχόλια, χαρακτηρισμοί, απειλές, παχιά λόγια, και πάνω απ΄όλα κάποιοι ψάχνουν να βρουν σε ποιο κόμμα ανήκει αυτός ο "ανθέλληνας" που δεν εμπιστεύτηκε την πατρίδα του και έβγαλε τα λεφτά του έξω, φοβούμενος μια πιθανή επιστροφή στη δραχμή!
Να ξεκαθαρίσω κάτι! Δε με απασχολεί το σε ποιο κόμμα ανήκει ο ...δράστης!
Και δε με απασχολεί γιατί αν είχα ένα εκατομμύριο ευρώ, θα έκανα το ίδιο! Δυστυχώς, δεν το έχω!
Έχω όμως κρύα σκέψη!
Το ζητούμενα για μένα, είναι το πως απέκτησε ο συγκεκριμένος Βουλευτής το εκατομμύριο!
Εάν το απέκτησε μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα κατά το οποίο μάλιστα είναι και Βουλευτής, υπάρχει πρόβλημα προς διερεύνηση!
Εάν η κύρια εργασία του ή η περιουσία του, είναι τέτοια που του επιτρέπουν να έχει ανάλογα μεγάλα ετήσια εισοδήματα, για τα οποία έχει φορολογηθεί, δε νομίζω ότι τίθεται κάποιο θέμα!
Ας μην είμαστε υποκριτές και στρεψόδικοι!
Ο  Βουλευτής, έκανε, αν το έκανε, ό,τι θα έκανε κάθε Έλληνας για να διαφυλάξει την περιουσία του, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας άρχισε να κατασυκοφαντεί τη χώρα και να δημιουργεί κλίμα πτώχευσης στις αγορές!
Με ποια λογική κρίνεται ένοχος και διερευνάται η συμπεριφορά του, ένας Βουλευτής και δεν έχει ακόμα κανείς ασχοληθεί με τους χιλιάδες άλλους που τα "έβγαλαν" έξω νωρίτερα ή τα έχουν συνεχώς έξω;
Η περίπτωση μοιάζει με τη ρωμαϊκή αρένα!
Ο λαός, για να ξεχάσει την πείνα και την ανομία ζητάει αίμα!
Και ο Καίσαρας του το προσφέρει απλόχερα!
Το "σύστημα" εν όψει εκλογών, είναι στριμωγμένο! Έτσι, στο άμεσο μέλλον, είναι πιθανό να δούμε τέτοιου είδους "ανθρωποθυσίες"!
Θυσιάζει το μέρος, για να διασώσει το όλον!
Έτσι, τουλάχιστον, νομίζει!

1 σχόλιο:

firiki2010 είπε...

Την ίδια ώρα γραφαμε για το ίδιο θέμα! Μέχρι ένα σημείο και με το ίδιο σκεπτικό!
ΑΛΛΑ νομίζω ότι αν είσαι βουλευτής που προσπαθείς υποτίθεται να δημιουργήσεις κλιμα εμπιστοσύνης και να δώσεις το παράδειγμα πρέπει να διαλέξεις αν θα διασφαλίσεις τα λεφτά σου (ουδείς ψόγος , εφ΄ όσον αποκτήθηκαν νομίμως και φορολογήθηκαν) ή αν θα παραμείνεις βουλευτής! Οταν θα έχεις διάθεση "¨Η ταγός ή απλός πολίτης" στο σημερινό firiki2010