Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Υπάρχει αποτέλεσμα από τις συντάξεις "μαϊμού";

Πριν λίγους μήνες, τελείωσε η απογραφή των συνταξιούχων, αφού το απίστευτο Ελληνικό Κράτος επί δεκαετίες δε γνώριζε σε πόσους δίνει συντάξεις!
Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι μη απογραφέντες ήταν περίπου 60000 και εκτιμά ότι το Κράτος, δηλαδή τα Ταμεία, έχαναν περί τα 700 εκατομμύρια το χρόνο, άγνωστο για πόσα χρόνια, για συντάξεις των οποίων οι δικαιούχοι είχαν αποδημήσει εις Κύριον!
Το θέμα με λεπτομέρειες και σχετική κριτική το είχα αναρτήσει εδώ!
Το επαναφέρω σήμερα, γιατί έγινε και νέα σφαγή στις συντάξεις, για να καλύψουν "τρύπα" 325 εκατομμυρίων ευρώ!
Τα ερωτήματα λοιπόν είναι τα εξής και απευθύνονται κυρίως σε κάποιον Εισαγγελέα γιατί από τους πολιτικούς πλέον δε μπορούμε να περιμένουμε λύσεις:
- Βρέθηκαν ποιοι έκλεβαν τις συντάξεις των πεθαμένων;
- Αν, ναι, πόσα έχει εισπράξει το Κράτος από αυτά;
- Αν έχουν εισπράξει τουλάχιστον τα περσινά, τότε γιατί δεν τα έβαλαν στα ταμεία και να μην κόψουν άλλα από τους συνταξιούχους;
- Αν, όχι, πότε θα δούμε τα ονόματα των καταχραστών του δημόσιου χρήματος δημοσιευμένα στον Τύπο; Για να ξέρουμε δηλαδή, αν δίπλα μας ή μέσα στην οικογενειά μας έχουμε απατεώνες!
- Η δήλωση που έκανε πριν από μήνα ο Κουτρουμάνης ότι "... τώρα τελευταία παρατηρούνται πολλοί θάνατοι συνταξιούχων..." γιατί δεν προκάλεσε την κλήση του στον Εισαγγελέα να διευκρινίσει τι εννοούσε; Μήπως θεωρήθηκε και ... μαγκιά;
- Δίνεται χρονικό περιθώριο στους απατεώνες να καλύψουν τα ίχνη του εγκλήματός τους κατά της κοινωνίας;
- Η... αυριανή Κυβέρνηση γιατί δε κάνει μια ερώτηση για το θέμα στη Βουλή;
Ρωτάω,  γιατί μετά την ανάληψη της εξουσίας, θα είναι απασχολημένη με το κατέβασμα της κουκούλας των μπαχαλάκηδων, όπως δήλωσε ο εν αναμονή Πρωθυπουργός!
Πέρα, όμως από τα ερωτήματα, στα οποία δεν πρόκειται, ασφαλώς να απαντήσει κανείς, υπάρχουν και διαπιστώσεις!
- Ναι, το πολιτικό σύστημα δεν κατάλαβε τίποτα από το κακό που προξένησε στη χώρα!
Και δεν κατάλαβε γιατί του το επέτρεψε ο αφιονισμένος Έλληνας!
- Γιατί οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι "Μάγκες"! Μας έβαλαν και πάλι να μαλώνουμε η μια κατηγορία εργαζόμενων με την άλλη και αυτοί απολαμβάνουν τα κλεμμένα!
- Γιατί η "αγανάκτηση" των πολιτών, εκτονώνεται σε οικογενειακές και φιλικές συζητήσεις και σε εκπομπές του τύπου "Αλ Τσαντίρι" και "Ράδιο Αρβύλλα"!
- Γιατί υπάρχουν ακόμα αγοραστές των εφημερίδων εκδοτών τύπου Μπόμπολα  και ακραοατές εκπομπών, τύπου Πρετεντέρη!
- Γιατί, αφού δε λειτουργεί το Κράτος, οι χιλιάδες των διαδηλωτών του Συντάγματος δε συλλαμβάνουν πέντε, μόνο πέντε, μπαχαλάκηδες και να τους παραδώσουν στον Εισαγγελέα υπηρεσίας αφού του ζητήσουν και το όνομά του!
Αν ΚΑΙ αυτό το καραμπινάτο σκάνδαλο υπεξαίρεσης κρατικού χρήματος πάει για κουκούλωμα τότε "Γαία πυρί μειχθήτω"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: