Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ενός κακού, μύρια έπονται!...

Τα κροκοδίλια δάκρυα τέλος!
Αγαπάτε την Ελλάδα; Απόδειξη!
Ουδείς δικαιούται σήμερα να θρηνεί, πολύ περισσότερο να λοιδορεί την Ελλάδα γιατί κάποιοι έκλεψαν το Μουσείο της Ολυμπίας και να την κατηγορεί ότι δε μπορεί να φυλάξει τα Μνημεία της! Γιατί έχει και η υποκρισία τα όριά της!
Γιατί αυτό που κάνει σήμερα στη χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό, τις Τέχνες, τη Διανόηση, τις Επιστήμες, τον Αθλητισμό, η Πεφωτισμένη Ευρώπη με την ανοχή της εκτός ΟΝΕ Αγγλίας και της πέραν του Ατλαντικού Αμερικής, δεν τους επιτρέπει να θρηνούν πάνω στα αποκαϊδια!
Δεκτόν ότι πολλά έπρεπε να γίνουν από τις Κυβερνήσεις των τελευταίων 35 χρόνων
 και δεν έγιναν!
Δεκτόν ότι και ο λαός έχει μερίδιο ευθύνης γι αυτό το "δεν έγιναν"! Αλλά το να την πληρώνει εξ ολοκλήρου ο εργαζόμενος και να παραμένουν ατιμώρητοι και στις θέσεις τους οι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές, ότι πιο σάπιο υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία σήμερα, πάει πολύ!
Πολύ χλιαρές είναι οι αντιδράσεις των Ευρωπαίων για το ότι το Κράτος είναι ανοργάνωτο και δε μπορεί να "συλλάβει" τη φοροδιαφυγή και τη φοροαποφυγή! Και δε φταίνε οι εργαζόμενοι γι αυτό!
Πολύ ευγενικές είναι οι παρατηρήσεις της Τρόικας για το γεγονός ότι τόσον ο κ. Ανύπαρκτος όσον και ο κ. Πεφωτισμένος δεν έχουν απαλλάξει τα τελευταία δύο χρόνια τον Έλληνα φορολογούμενο από τους ελλειματοβόρους (συγνώμη για το βαρβαρισμό) Οργανισμούς, προκειμένου να μη διαταράξουν την κομματική τους πελατεία, ό,τι πιο βρομερό και άθλιο έκανε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 35 χρόνια στη χώρα μας! Και δε φταίει ο εγαζόμενος γι αυτό!
Πάει πολύ να αναθέτει ο κ. Πεφωτισμένος τις διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα σχετικά με τα Ταμεία και το ασφαλιστικό, σε έναν αγράμματο πρώην συνδικαλιστή των Ταμείων που έχει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που επικρατεί εκεί! Και δε φταίει μόνο ο εργαζόμενος γι αυτό!
Δε γνωρίζουν ότι το να αναγκάζεις ένα Κράτος να κάνει, σε δύο χρόνια, ό,τι δεν έκανε σε 35, με κάθετες περικοπές θέσεων, σε κρίσιμες υπηρεσίες, με οριζόντιες τυφλές μειώσεις μισθών και συντάξεων, με περικοπές δαπανών φύλαξης και συντήρησης συστημάτων ασφάλειας, θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα;
Δε γνωρίζουν ότι : "Το ένα κακό φέρνει τ΄άλλο", που είναι η σύγχρονη έκφραση της αρχαίας ρήσης "Ενός κακού μύρια έπονται";
Αυτή η αχαλίνωτη υποκρισία, από Κράτη που θέλουν να στηρίζονται στην αλληλεγγύη, προς ένα Κράτος που ενώ υποβάλλεται σε πρωτοφανείς θυσίες εκβιάζεται, απηλείται και εξαναγκάζεται να κάνει παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τα Κράτη αυτά, αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ για ένα πόλεμο που δε θα γίνει ποτέ, ξεπερνάει κάθε όριο αμοραλισμού!
Είναι συμπεριφορά "οικογένειας" Σικελών, που πριν δολοφονήσουν ένα μέλος της, που δεν κάνει ό,τι του πούνε, του στέλνουν λουλούδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: