Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς κανένα σχόλιο!

Η φάση είναι από τον χθεσινό αγώνα Σκόντα Ξάνθη - Ολυμπιακός! Και δεν τη σχολιάζω!

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλά το θέατρο του "με ακούμπησαν και σωριάζομαι" το έχει σπουδάσει ο συγκεκριμένος. Όσο για τον Μαρινάκη που λέει ουσιαστικά με τις δηλώσεις του λέει πως επειδή αυτός βάζει λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ανταμείβεται και με το πρωτάθλημα πάντα έχω να πώ, "περαστικά χοντρέ, δεν είναι κάθε χρονιά του Αγίου Μπέου".

Καλή σου μέρα :)

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Οι κανονισμοί γράφουν ότι αν το προτεταμένο χέρι ακουμπήσει στην πλάτη ή τον ώμο παίχτη είναι φάουλ!Και όπως είπε και ένας παληός διαιτητής, οι διαιτητές δεν έχουν δυναμόμετρο για να διαβάσουν την ένταση!Ας μην το άπλωνε το ξερό του!

Antilogos είπε...

Φίλτατε ΣΑΛΩΝΙΤΗ ,

ΔΕΝ δηλώνω φίλος του ποδοσφαίρου , ούτε φίλος κάποιας ομάδας.
Η σχέση μου με το ποδόσφαιρο περιορίζεται πλέον σε ότι τύχει να ακούσω και να δώ σε κανάλια η sites.

Αυτό λοιπόν ΝΑΙ είναι και ηθοποιία και ΦΑΟΥΛ ...
Αυτό λοιπόν ΕΠΡΕΠΕ να είναι πέναλτυ...

Μπορώ όμως να σου βρώ άλλες φάσεις που ο Ολυμπιακός (και άλλες ομάδες...) κέρδισαν πέναλτυ χωρίς να είναι , η δεν δόθηκε εις βάρος του (τους...)πέναλτυ όπως ακριβώς σε αυτή την φάση επειδή ΔΕΝ το "είδε" ο επόπτης η ο διαιτητής...

Το ποδόσφαιρο είναι ένα σπόρ που δεν έχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα όρια ...

Αν δείτε ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ποδόσφαιρο (Football δηλαδή αυτό με την μπάλα πεπόνι...) θα δείτε ότι οι διαιτητές συμβουλεύονται και VIDEO σε πραγματικό χρόνο ΠΡΙΝ αποφασίσουν κάποια αμφισβητούμενη φάση...

Γιαυτό λοιπόν , επειδή η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αρχή του ποδοσφαίρου ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία σημαίνει ότι ΕΠΙΘΥΜΕΙ την "ΠΑΡΑΓΚΑ"...

Το ποδόσφαιρο ΔΕΝ είναι σημαντικό .
Ας μήν του δίνουμε παραπάνω σημασία απ' ότι πρέπει ...

Χρήστος Γ. είπε...

Το ποδόσφαιρο είναι η πιο σημαντική ασημαντότητα στη ζωή μας!

Η φάση του Τοροσίδη δεν την σχολιάζεις εσύ, την σχολιάζω εγώ.

Είναι πέναλτι καραμπινάτο!!!

Αυτό όμως δεν μας δίνει το διακίωμα να διαμαρτυρόμαστε σαν Ολυμπιακοί όταν απέναντί μας υπάρχουν πραγματικά ανύπαρκτες ομάδες.
Όταν είσαι ομάδα μπαίνεις στο γήπεδο και τους ΠΑΤΑΣ!

Αλλιώς με τις διαμαρτυρίες το μόνο που κάνεις είναι να γίνεσαι "ΜΙΚΡΟΣ" σαν τους "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" που το έκαναν τόσα χρόνια και θα το ξανακάνουν στην επόμενη ήττα. Η διαιτησια γι' αυτούς κατά ένα περίεργο τρόπο γινεται άριστη μονο τις σεζον που παίρνουν το πρωτάθλημα. Σήμερα ο Β. Κωνσταντίνου μίλησε για διαιτησία 50-50!!!

Αν και δεν συμφωνώ με τον Θεοδωρίδη με τις όποιες δηλώσεις που κάθε φορά που ανοίγει στο στόμα του, εδώ του δινω δίκιο για τον όρο "ανύπαρκτος" 100%.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗ" μου, η ομάδα μας δεν είναι καλή. Μαρινάκης και Βαρβέρδε την έχουν προσαρμόσει λίγο πάνω από το επίπεδο των υπολοίπων και τελικά φαίνεται ότι αυτό δεν του βγαίνει και τώρα το πληρώνει!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

"Τα γεγονότα είναι ιερά, οι κρίσεις είναι ελεύθερες"!