Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Είναι πολλά τα λεφτά, Michel ;


Είναι πλέον ξεκάθαρο! Την Ευρώπη την κουμαντάρουν πέντε "αδελφές" Στοές!
-Η πρώτη, είναι των Οίκων Αξιολόγησης!
-Η δεύτερη, είναι των Τραπεζών!
-Η τρίτη, είναι η Στοά Των Αθανάτων ( ΔΟΕ)!
-Η τέταρτη, είναι η Formula 1,(F1)! Και,
-Η πέμπτη, είναι η UEFA!
Κοινός τους στόχος, κινητήρια δύναμη και κριτήριο για κάθε ενέργεια που κάνουν, όχι οι σκοποί για τους οποίους έχουν ιδρυθεί, αλλά το πανίσχυρο ΧΡΗΜΑ!
Τα όσα συνέβησαν την τελευταία αγωνιστική κάποιων ομίλων του Champions League,
 τόσο στον αγώνα της Μπορούσια Ντόρντμουντ, όσο και σε αυτόν της Δυναμό Ζάγκρεμπ έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στην Ευρώπη, τουλάχιστον σε όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να παραμείνει ένα σπορ και τρόπος διασκέδασης των μεγάλων μαζών του λαού, χωρίς κλειδαρότρυπες, καμαρίλες,συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και διαχωρισμούς του στιλ βορράς-νότος, πλούσιοι-φτωχοί, κατά το διαχωρισμό των κρατών της οικονομικής ζώνης της ΕΕ!
Βοά η Ευρώπη με τις "ανατροπές" στους αγώνες που προαναφέραμε και ήδη πλέκεται το κουβάρι της συνωμοσιολογίας με τη δημοσίευση φωτογραφίας, σε όλο τον ευρωπαϊκό τύπο, η οποία, αν μη τι άλλο, εξάπτει τη φαντασία!
Φαίνεται ότι στη "Στοά" της UEFA, αποφάσισαν ότι η παρουσία ομάδων από μικρές χώρες δε "φέρνει" χρήμα στα ταμεία, οπότε καλό είναι αν μας ξεφυτρώσει καμιά δυνατή από αυτές να την ... κουρεύουμε, με συνοπτικές διαδικασίες!
Τη "δουλειά" τη χάλασε το 2004 η Εθνική Ελλάδας με την κατάκτηση του Γαμημένου και από τότε έβαλαν μυαλό! Το σύνθημα είναι: 'Οχι άλλα λάθη!!!
Δεν είναι δυνατόν να αποκλεισθούν οι πρωταθλήτριες των μεγάλων άσπονδων φίλων Γερμανίας και Γαλλίας και να συνεχίσουν ο Ολυμπιακός και ο Άγιαξ που και οι δύο χώρες μαζί έχουν τόσους κατοίκους όσους έχει μόνο του το Βερολίνο!
Michel, αν χρειαστείς βοήθεια για την "παράγκα" που στείνεις, έχουμε εδώ κάτι παιδιά που θα σου φανούν χρήσιμα!
Μπορείς να τα συμβουλευτείς και πως να μην μπεις φυλακή με τις μαλακίες που κάνεις!
Αλλά, τι λέω! Είναι πολλά τα λεφτά που διαχειρίζεσαι και πολλοί αυτοί που "μασάνε" από τη χρηστή διαχείριση, οπότε στόματα που τρώνε δε μιλάνε!
Όλο και κάποιος μαλάκας θα βρεθεί να την πληρώσει αν τύχει και σπάσει η "ομερτά"!

4 σχόλια:

Χρήστος Γ. είπε...

Τι σ' έπιασε τελευταία με το ποδόσφαιρο;
Γιατί εκπλήσσεσαι με τα τεκτενόμενα σ' ένα άλλο επίσης χρεωκοπημένο τμήμα της κοινωνίας;

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Crisgio:
Καπετάνιε μου, και το ποδόσφαιρο είναι μια άλλη όψη της παράγκας του Καραγκιόζη που έχτισαν οι "σοβαροί" Ευρωπαίοι και που μέχρι πρότινος την έλεγαν Ευρωπαϊκή Ένωση!
Τώρα που η παράγκα καταρρέει, παρασέρνει και τις "Στοές", κλαμπάκια μιας ελίτικης κάστας η οποία δε βλέπει κάτω από τη μύτη της!
Αλλά, όταν την Ευρώπη την κυβερνούν ο Michel που έγινε ευρύτερα γνωστός όταν παντρεύτηκε την Κάρλα και τώρα που θα χωρίσει από την Κάρλα και η Γερμανίδα με το ύποπτο ανατολικογερμανικό παρελθόν που κρύβεται στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών, δε μπορούμε να περιμένουμε και πολλά!

Χρήστος Γ. είπε...

Ίσως να κάνω λάθος αλλά θα συνεχίσω να είμαι οπαδός της ΕΕ με τα όποια λάθη της, αστοχίες της κλπ.
Αν κάποια στιγμή έρθουν τα πράγματα όπως εσύ τα βλέπεις θα έχω το θάρρος να παραδεχτώ ότι έσφαλα.
Άλλωστε τα γραπτά μένουν!

Για το θέμα τώρα απλώς μου κάνει εντύπωση που δείνχεις σαν να μην τα έχεις ξαναδεί ακόμα και πριν δεκαετίες ολόκληρες.
Ξέχασες π.χ. την ισοπαλία Γερμανίας-Αυστρίας 0-0 για να βγάλουν έξω από το παγκόσμιο κείμενο την πολύ καλά τότε Αλγερία. Δεν είμαι καλός στις χρονολογίες για να σου πω πότε ήταν. Αλλά περίπου συνομήλικοι είμαστε, φιλαθλος είσαι, θα το θυμάσαι. Γιατί τώρα εξοργίζεσαι! Δεν είναι σημερινά όλα αυτά!
Τα τρία παιχνίδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ για το κύπελλο που έληγαν ισόπαλα για να κόβουν εισιτήρια τα θυμάσαι; Ήμουν μικρός αλλα έχω ακουστά. Τα δοκάρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από τότε είναι στρόγγυλα ενώ στα υπόλοιπα γήπεδα για πολλά χρόνια μετά ήταν οικοδομικά καρδόνια!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Φίλε μου, τα θυμάμαι όλα αυτά που γράφεις, αλλά τότε ΚΑΙ η Ευρώπη ήταν μια δύναμη που ψαχνόταν!
Προσπαθούσε να κάνει κάτι σε κάθε τομέα, και ήταν πολλοί οι τομείς που είχαν ψωμί για "δράση" και κατάλληλοι για να μπει το σπέρμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης!
Τα πράγματα εκτραχύνονται!Τα ποσά έγιναν ιλλιγγιώδη και κάποιοι διαφθείρονται! Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που έχει διαφθορά! έχουν όλες οι ... καλές ευρωπαϊκές ... οικογένειες και όσο πιο μεγάλη είναι η χώρα τόσο πιο καραμπινάτη είναι η διαφθορά της!Ένα τους αναγνωρίζω ότι όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο λειτουργούν κάποια πράγματα ενώ εδώ ομολογημένο αδίκημα αιδημόνως παραμένει ακαταδίωκτο!