Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο εθνικός μας "νταβατζής" ενοχλήθηκε!...

Ως "παιχνίδια του Σαμαρά με την Κυβέρνηση", βλέπουν οι "νταβατζήδες"  την κατηγορηματική δήλωση της Νέας Δημοκρατίας ότι δε θα ψηφίσει άλλη μείωση επικουρικών συντάξεων! Αρχίζει να "κόβει" η μαγιονέζα" που άρχισε να χτυπάει ο Γιωργάκης πριν δύο περίπου χρόνια στο μακρινό Καστελόριζο!
Εκεί απ΄όπου ο "υπεύθυνος" ηγέτης, εκτελώντας τις εντολές των γνωστών κέντρων αποφάσισε τη πτώχευση-εξαθλίωση του λαού και της κοινωνίας, γιατί με μια πτώχευση του Κράτους θα την πλήρωναν πρώτοι οι "νταβάδες"!
Τώρα που αποδείχθηκε ότι όλα έγιναν για συγκεκριμένους λόγους
 και στοχευμένες παρεμβάσεις, εναντίον του λαού και της κοινωνίας, τώρα που ακόμα και αυτοί που μας έλεγαν ότι σμιλεύοντας τις αλυσίδες μας με τα πάσης φύσεως "μημόνια", "μεσοπρόθεσμα" και άλλα τοιαύτα θα σωζόμαστε άρχισαν να κελαηδάνε και να μιλάνε για λάθη στη "συνταγή", τώρα που φτάσαμε στο σημείο ο πολυσυζητημένος- πολυδιαφημισμένος-υπερτιμημένος, καταλληλότερος κ. Παπαδήμος, να συναποφασίζει με έναν αγράμματο-πρώην συνδικαλιστάκο-πρώην υπαλληλάκο των Ταμείων Υπουργό, για τις τύχες κάποιων εκατομμυρίων συνταξιούχων, κάποιοι, επιτέλους, μέσα στη Νέα Δημοκρατία, κατάλαβαν ότι Κυβέρνηση δε θα τους κάνουν οι τροικανοί και οι ξένοι και ντόπιοι "νταβατζήδες", αλλά ή προσπάθεια να περάσουν στα εκατομμύρια των Ελλήνων το αίσθημα δικαιοσύνης και αλληλεγγύης που του έχουν καταρρακώσει όσοι εδώ και δύο χρόνια προσπαθούν να ευνουχίσουν τη σκέψη και να μας περάσουν το μήνυμα ότι θα σωθούμε μόνο αν διαλυθούμε κοινωνικά!
Ναι! Αν είναι να πάμε σε εκλογές, αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να επισπευσθούν!
Και ας κατέβουν οι πάσης φύσεως αγκιτάτορες με σύνθημα να κοπούν οι συντάξεις ακόμα περισσότερο και η Νέα Δημοκρατία με τη σημερινή της θέση!
Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς που μας έφεραν εδώ!
Με αυτούς που για χρόνια εμπόδιζαν κάθε εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού, για να μην ανατραπεί, δήθεν  η "αλληλεγγύη των γεννεών" και σήμερα έρχονται και μας περνάνε "γεννεές δεκατέσσερις"!
Και παίρνουν αυτές τις αποφάσεις, αδιαφορώντας για το αν οι συνταξιούχοι, χρωστάνε, συντηρούνε αήλικα ή άνεργα παιδιά, ή συντηρούνε ακόμα και υπερήλικες γονείς!
Οι συνταξιούχοι κύριε τεχνοκράτη Παπαδήμο, δεν παράγουν ελλείμματα! Ζούνε με την ανταπόδοση των χρημάτων που ανελειπώς κατέβαλαν επί 35 χρόνια!
Από έναν άνθρωπο του κύρους σου της εμπειρίας σου και της επιστημοσύνης σου, περιμέναμε άλλες παρεμβάσεις για το ξεπέρασμα της κρίσης!
Εκτός πια κι αν οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια: