Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Προσέξτε το ύφος του!...

Το βίντεο που ακολουθεί, δεν προσθέτει κάτι καινούργιο στα τόσα που υπάρχουν στο διαδίκτυο και αποκαλύπτουν τους πολιτικούς απατεώνες που έκαναν και είπαν τα πάντα για την αναρρίχηση στην εξουσία!
Το έβαλα γιατί, αν προσέξετε το ύφος αυτού του πολιτικά άθλιου , ανίκανου και αναποτελεσματικού πολιτικού, θα καταλάβετε ότι δεν πιστεύει τίποτα από αυτά που λέει! Γνώριζε από τότε το τι είχε προγραμματίσει με τους εντολείς του να κάνει, αλλά ψεύδεται για να μη χάσει την πολυπόθητη ευκαιρία της ζωής του!
Και η εκ των προτέρων γνώση και αποδοχή, του αποτελέσματος μιας πράξης ή παράλειψης η οποία οδηγεί σε έγκλημα, συνιστά δόλο!
Μόνο που εδώ, δεν είναι μόνο πολιτικό το αδίκημα αλλά και ποινικό, γιατί έχουν χαθεί πολλά χρήματα!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ-ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ-ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΞΕΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΄Η ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 3:47
Βάζουμε ιδέες!

KOYKLITIS είπε...

Αυτός αν δεν είναι ηλίθιος είναι πολύ κακός ηθοποιός,ούτε τα λόγια του ρόλου που τον έβαλαν να παίξει δεν μπορεί να μάθει...
Το θέμα όμως μάλλον είναι άλλο.Όλοι αυτοί που τον ψήφισαν για ποιό λόγο το έκαναν;

Χρήστος Γ. είπε...

Εγώ Σαλωνίτη τα έχω ξαναπεί. Τον έχω χαρακτηρίσει ΑΝΟΗΤΟ, ΗΛΙΘΙΟ, ΑΝΊΚΑΝΟ, ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΎΚΩΜΑ, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι προδότης!

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ KOYKLITIS:
Άβυσσος η ψηχή των ανθρώπων!
@ Chrisgio:
Έχω μια άποψη επί του θέματος: Όταν κάποιος με ζημιώνει, δε με ενδιαφέρει αν είναι ηλίθιος ή αν ενήργησε κατά συνείδηση!
Γιατί η ζημιά έγινε!
Και στην περίπτωση που είναι ηλίθιος, δεν του αναγνωρίζω και ελαφρυντικά!
Κατά συνέπεια, όλα τα εφευρήματα της ποινικής δικονομίας, περί αλαφρυντικών, προτέρου έντιμου βίου, αμέλειας κ.λ.π. τα θεωρώ ότι ενεργούν εις βάρος των θυμάτων!
Το σύστημα είναι λάθος!
Ο κύριος θεωρείται ένοχος, μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου!!!

Χρήστος Γ. είπε...

Δεν διαφωνώ τα περί ηλιθίου κλπ. Τη γνώμη μου την ξέρεις, ούτε του αναγνωρίζω ελαφρυντικά, αλλά δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω προδότη. Πολύ βαρύ!

Ανώνυμος είπε...

Αν δείτε τις δημοσκοπήσεις θα συμφωνήσετε ότι ο Παπαδήμος είναι ο πρώτος πρωθυπουργός-έξοδος κινδύνου.

Ανώνυμος είπε...

Αντώνης Σαμαράς
Αρνήθηκε να δώσει συναίνεση στο λάθος, αρνήθηκε να δώσει γραπτές εγγυήσεις, έδωσε όμως 6 από τα στελέχη του στην κυβέρνηση και τώρα περιμένει τις εκλογές παρακολουθώντας εναγωνίως τις δημοσκοπήσεις.
Από ποιον χώρο προέρχεται το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης;

Α. ΚΚΕ
Β. ΚΚΕ Εσωτερικού
Γ. Χρυσή Αυγή
Δ. ΑΚΟΑ

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Ανώνυμος 11:49
Μου είναι παντελώς αδιάφορος ο χώρος από τον οποίο "προέρχεται" το "δεξί χέρι του Σαμαρά"!
Με ενδιαφέρει η επόμενη Κυβέρνηση να καταλάβει αυτό που είπε ο Πρωταγόρας: "Πάντων πραγμάτων μέτρον Άνθρωπος"!
Να καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι η ευημερία και η πρόοδος δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν ερήμην εκείνων υπέρ των οποίων, υποτίθεται, ότι επιδιώκονται!
Η έννοια του Ανθρώπου ως φυσικής ύπαρξης αλλά και φιλοσοφικής οντότητας είναι αυτή η οποία προσβάλλεται συνεχώς με τα μέτρα τα οποία κατατείνουν προς τον αφανισμό του!
Όποιος αναστρέψει αυτη την πορεία θα έχει την ευγνωμοσύνη των Ελλήνων!